Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Rank Rules Shinobia

taj Sre Mar 21, 2018 1:46 am
*Sto vise napredujete i igrate imate veci rank(titulu), a sa tom cinjenicom vam se otvaraju nove mogucnosti,  veci izbor tehnika za ucenje i mnogo toga. Svaki rank koji je veci moze da bude postavljen za neku vecu poziciju gde se moze naci kao predpostavljeni clanovima sa nizim rankovima. Pored toga svaki rank, a pogotovo veci moraju se postovati.

*Za svaki veci rank kada postanete zakljucno sa jounin titulom dobijate jedan novi skil poen i na sve vrednosti po +100 poena.

*Na odredjenim levelima mozete da polazete ispite za veci rank. Ako padnete mozete opet polagati u sledecem roku.
Za to vreme mozete trenirati i level ce vam rasti i uciti tehnike( u prakticnom smislu uciti tehnike znaci skupljati novac za kupovinu tih istih tehnika u prodavnici).Da bi ste se levelovali titule su neophodne zbog razlicitog xp-a po rankovima zato ozbiljno shvatite ispite i dajte sve od sebe.Student je ninja koji je tek poceo da igra i koji tek uci kako se igra. Kada se registrujete od level-a 0-10 ste student. Kada budete level 10 mozete da polazete genin ispit koji se nalazi u akademiji. Ukoliko ga polozite postajete genin. Studenti uglavnom imaju samo osnovne skilove(koje odmah sve posedujete) i polako se leveluju samo kroz postove(pisanje postova- osnovni nacin skupljanja xp-a)  jer koriste to vreme da nauce o igri i kako se igra.Dok ste Academy student niko vas ne moze ubiti ili vam nauditi na bilo koji nacin.Kada postanete genin smatra ste da ste zvanicno ninja i spremni da zapocnete igru u potpunosti. Genini uglavnom jos uvek uce dosta i sa vecim rankovima obicno idu na misije, treniraju, istrazuju svet i mogucnosti.
Genin ste od levela 10-50. Kada budete genin level 50 mozete polagati chunin ispite.
Ninje koje su chunini se vec smatraju za ozbiljne ninje koje su sposobne da same vode svoj tim i igraju samostalno bez icije pomoci. Ukoliko ste chunin znaci da ste naucili sve o igri,  kako se igra.Smatra ste da vam nije potreban neko da vas uci vise o obicnim stvarima vec vas sensei ako ga imate treba da vam pokazuje neke ozbiljnije stvari. Isto chuini mogu ako ih kage posalje da vode svoj tim na misiju.  Ako ste chunin level 100 mozete polagati jounin ispite.
Jounini su vrlo iskusne ninje.Koje imaju svoje stalne timove za misije i stalno su na misijama i izvrsavaju teske zadatke. Jounini su shinobiji za koje se smatra da pored znanja poseduju i dobro sklopljen stil borbe i strategiju.Potreba za senseiem(uciteljem) ovde prestaje i dalje sami na greskama i njihovim ispravkama gradite svoj put i ime. Ako ste jounin level 150 mozete polagati special jounin ispite.
Special jounini su najjace ninje u igri. Postati special jounin je vrlo tesko i te ninje mogu imati svoje ucenike koje obucavaju. Isto su lideri na misijama i akcijama za dobro svog kampa, sela ili organizacije.Ova titula prestavlja sam vrh u levelovanju obicnog shinobia koja se moze modifikovati kasnije zavisno od toga da li shinobi postane kage ili vodja neke organizacije i slicno.
Special jounin ninje su vrlo vrlo jake i poseduju gomilu strategija i mocnih jutsua.

Kage titula je najjaca titula koja postoji u naruto svetu i moze je nositi samo jedan ninja u kampu. Kage ninja je najaci ninja u igri koji poseduje i moc i strategiju i koga su ostali izabrali iz sela da ih vodi.Sve ninje levela 100 jonini su uglavnom u kage levelu. Kage mozete postati na level 100. Sve ninje koje su jounini i special jounini mogu postati kage ako ih selo izabere.Ovu titulu nosi samo jedan ninja iz celog sela. Biti kage znaci da morate brinuti o celom selu i svim ninjama u njemu i stititi ih ako treba i po ceni sopstvenog zivota.
ANBU je poseban clan sela. To je tajna organizacija sela gde se nalazi ANBU kapetan koji je obicno special jounin. Pored toga tu se nalazi i troje ninji koje su anbu  tim.
ANBU su licna garda kagea koji ga prate kada ide negde i stite ga svojim zivotom. Pored toga ANBU ninje sluze za "prljave" poslove sela i otklanjanje svih pretnji sela.
ANBU kapetan je ninja koga kage izabere a ostalih troje ninji bira kage i anbu kapetan.
Te ninje mogu moraju biti najmanje cunin ranka i primer su ukombinovanog tima sposobnog za teske misije opasne po zivot.
ANBU ninje ne moraju da idu na ispite i polazu, dalje titule dobijaju na poseban nacin. Isto ANBU ninje uvek nose maske i kriju svoj identitet tako da se ne zna nikad ko je ANBU.
ANBU ninje obicno jure mising ninje u cilju da ih zarobe ili ih prate i cekaju da umru da bi povratili telo u selo na sigurno.
To su odabrane ninje iz sela koje se od malena treniraju samo za dobro i sluzenju sela. Jednom anbu uvek anbu, shinobija te duznosti moze razresiti samo kage. Ukoliko poziciju napusti bez odobrenja gubi sve beneficije koje je njome dobio.Mising ninje su ninje koje napuste svoje selo i postanu kriminalci i osnuju sopstvenu organizaciju ili urade nesto drugo po izboru. Za takve ninje kage raspise poternicu i one se smatraju za ninje koje su potencijalno opasne za selo jer su bile clanovi tog sela i znaju mnoge tajne.Takve ninje se obicno traze zive ili mrtve da budu dovedene nazad u selo.Ovakvi shinobiji u uslovima sopstvenog prostora(organizacije) mogu lakse da dodju do moci, da ne postuju tudja vec samo svoja pravila i da ne biraju nacin dolaska do stvari ali ipak to ima i losu stranu jer su sela obicno u savezu i samim tim za petama su im sve vlasti iz svih nacija.Ovi shinobiji dolaze i formalno polazu ispit na kom je zabranjeno da dolazi do sukoba izmedju ucesnika rank ispita i takodje obavezan je miran razilazak.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu