Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Proticanje Vremena

taj Sre Mar 21, 2018 1:57 am
Proticanje vremena*Svakog meseca protekne jedna godina u Naruto svetu - nedelju dana je jedno godisnje doba. Uvek se pridrzavajte ovoga.

*Godisnja doba u shinobi svetu se menjaju na nedelju dana u stvarnom zivotu.

*Samim tim jedna godina u igri traje 28 dana u pravom zivotu sto znaci da vas igrac za godinu dana igranja stari za nesto vise od 12 godina.


*Sto se tice specificnog vremena Koji je dan? Mesec? Sat? To prilagodite vasem roleplayu i samo nemojte da vam prolece bude u oktobru i slicne bulaznosti.


*Kada je rec od danu/noci ili satu to sami proizvoljno uzimate zavisno o situacije oko vas. Ako je u Rp-u u kom ucestvujete neko vec pomenuo da je tek pala noc, ne mozete kroz dva posta koji su provedeni u konkretnom razgovoru navest da svice zora. Za to trebate da naglasite da je proslo vreme sa tipa- " I tako, otisli smo da spavamo ostatak veceri. Ubrzo i zora je svanula nismo ni osetili proteklo vreme." itd...*** Kad administracija definise nesto u rp-u da je dan, toliko i toliko sati, taj i taj datum. U nekim specificnim situacijama igraci nemaju uticaj, sto takodje ako na primer gledate veliki turnir na tribinama vas 5 igraca i jedan je odvojen od ostale cetvorice u predhodnom postu naglasio da je DAN i da gleda turnir trenutno, vi ste u duznosti da ispratite njega i da se ponasate kao da je DAN(podne ako je naglaseno itd).
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu