Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Pravilo O Lutkarima

taj Sre Mar 21, 2018 2:16 am
Puppet Klasa


*Mozete imati ukupno 10 lutki na terenu jer imate samo deset prstiju na rukama. Jedan prst, jedna chakra nit za kontrolisanje lutke. Lutke trose vasu chakru za svoje napade.

*Mozete sa sobom nositi ukupno 10 lutki osim ako ne posedujete tehnike koje mogu da povecaju taj broj. .

*Napadi za lutke koriste vase kombinacione slotove.

*Kada koristite lutke tj kada se borite a koristite lutke tj napade lutaka ne mozete koristiti druge jutsu-e tipa elemente i sve druge za koje su potrebne znaci rukama (ovo ne vazi jedino kad je upitanju aktiviranje tehnike iz senzor klase-senzora), ukoliko taj potez imate nameru da koristite znake rukama za izvodjenje drugih jutsua, lutke ce taj potez onda biti pasivne i ostace u mestu, tako da mozete ih koristiti tek sledeci potez.


*Puppet masteri mogu da koriste otrove, mogu ih staviti u svoju lutku ili tome slicno. Morate u RP-u vase lutke opremiti sa odredjenim oruzijem pre borbe, svaka lutka ima svoje posebne item slotove(9 slotova) i to sto je u posedu jedne lutke samo ona moze da koristi.


*Damage napada od lutaka mozete pojacavati sa preciznoscu jer preciznost deluje na sve osim na explozije imajte na umu da na tehniku Puppet Destruction nemate + damage.

*Napadi lutke nisu razorni tako da se svaki napad lutke ili vise njih moze odnositi samo na jednu osobu naravno ako radite vise napada mozete ih podeliti na vise osoba.

*Takodje i pri odbrani od razornih napada npr vatrenog napada od 1000 dmg-a puppet master moze da stvori kombinovani napad svojim lutkama od takodje 1000 dmg-a ali posto taj napad nije razoran njime ce uspeti da zastiti iskljucivo sebe,ali ne i da ublazi ili ponisti napad, dok ce njegovi saborci ili druge ninje koje su dalje na terenu morati sami da se odbrane od 1000 dmg-a razornog vatrenog napada.


Kada vam neko unisti lutku u borbi, na kraju mozete pokupiti delove i ako imate full puppet klasu ili ako je u medjuvremenu nabavite, mozete od tih delova opet formirati lutku u roku od 5 dana. Ako je nekim lutkama u borbi malo ostecen hp mozete ih popraviti i sa ne full klasom za 3 dana.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu