Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Pravilo O Klonovima

taj Sre Mar 21, 2018 2:21 am
Pravila o klonovima


~ Kada napravite klonove ne mozete uzeti chakru od njih jer je to vasa originalna chakra od koje su nastali.

~ Mozete uzeti samo chakru koju klonovi naknadno skupe tokom mirovanja. Pod "uzeti" podrazumeva se da vam klon prenese taj visak chakre specijalnom tehnikom za to ili u drugom slucaju da nestane/bude unisten i tada automatski dobijate svu chakru koju je vas klon prikupio.

~Da bi preuzeli chakru kad realisujete klonove morate biti u njjihovoj neposrednoj blizina
(chakra ne moze ide kilometrima daleko ili iz drugih dimenzija npr.)

~Kada klonovi izgube svu chakru genjutsu nece delovati na njih, no ipak klonovi koji nemaju HP odmah nestaju kada izgube chakru, zato sto se odrzavaju na taj nacin.

~Ako prvo aktivirate sharingan i napravite klonove ili bilo koju tehniku koja traje vise poteza klonovi ce je imati aktiviranu
(pr. Rju aktivira byakugan lv 3 i napravi 5 wood klonova => svaki klon ce imati aktiviran byakugan.U prvom potezu kad su klonovi stvoreni aktivna tehnika im nece trositi chakru ali vec od sledeceg hoce ukoliko je nastave koristiti. Ako je u pitanju tip tehnike koja nije za odrzavanje poput byakugana(da skidate chakru svaki potez), onda ce dejstvo te tehnike biti u vlasnistvu klonova samo u potezu kada su stvoreni)

~Vi i vasi klonovi se ne mozete previse udaljiti(morate biti u istoj geografskoj oblasti i na razdaljini ne vecoj od 2 kilometra).
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu