Delite
Ići dole

Shigeruova Kuća

taj Sub Apr 07, 2018 4:56 pm
Kuća koja se nalazi na samom kraju sela. Okružuju je omanje šume sa nekoliko drveća i veliki peščani prostor koji ide dokle pogled seže. Kuća je velika i pripada jednoj grani Uzumaki klana koji je napravio kao sigurnu kuću pre nego što su se raširili svetom.

Kuća spolja


Kuća iznutra
Jedna od mnogih soba


Jedan deo dvorišta


Podrum

Re: Shigeruova Kuća

taj Sre Apr 11, 2018 11:41 pm
Bio sam sada veoma blizu svoje nove kuće, sa svakim novim korakom približavao sam se kapiji dvorišta. Velika kapija koja se brzo našla ispred mene se otvorila i ušao sam u dvorište, u kom se nalazilo par drveća i veliki prostor. Što sam se više približavao kući to sam sve više osećao olakšanje znajući da je put dobro prošao i da nije bilo nikakvih problema kada sam stigao ovde u selo. Došao sam do samog ulaza u kuću i sa ključem koji mi je poveren sam otključao vrata i sada sa već laganim koracima sam se uputio unutra.

Kada sam konačno kročio u kuću prva stvar koju sam uradio je ta da sam se izuo, skinuo svoj ogrtač i okačio na čiviluk koji se nalazio u hodniku pored vrata, dok sam svoju putnu torbu i kese sa namirnicama spustio na pod. Onda sam se sagao da ih podignem i otišao u prostranu kuhinju sa stolom u centru i na isti sam spustio kese, pa sam otišao do dnevne sobe da svoju torbu spustim na kauč.
Vratio sam se ponovo u kuhinju da sve ono što sam kupio izvadim i stavim u frižider, pa sam izvadio jednu čašu da sipam vodom i onda sam je ispio.

Kada sam je popio, spustio sam je na sto i iz frižidera sam izvadio jednu jabuku da je pojedem kako bih se okrepio pa sam seo za sto i pojeo sam je. Zatim sam ustao i zaputio sam se ka dnevnom boravku i seo sam na krevetu koji se nalazio do kauča na kom se nalazila moja torba. Pa sam se malo odmorio, pre nego što pospremim i izvadim svoje stvari i stavim ih u sobu.

Nekoliko minuta je prošlo otkad sam seo i odlučio sam da ustanem i izvadim sve iz torbe. Krenuo sam do svoje nove sobe i tamo sam otvorio torbu. Tu su se nalazile neke moje stvari koje sam prvo izvadio i stavio u ormar, a onda sam izvadio već istrošene i iskorišćene prazne flaše gde se bila nalazila voda. Sve sam stvari izvadio i stavio na neka mesta po sobi. A onda sam uzeo one prazne flaše i otišao do kuhinje da ih napunim i stavio sam ih u frižider. A onda sam konačno otišao u dnevnu sobu i seo sam na fotelju, da se sada konačno odmorim.

Re: Shigeruova Kuća

taj Čet Apr 12, 2018 8:14 pm
Došao je novi dan. a ja sam ga dočekao sedeći u fotelji ne znajući ni kad sam se uspavao. Sunčevi zraci dopirali su do mog dnevnog boravka i osvetljavali moje lice i oči ne dajući mi da spavam. Izgleda da nisam imao mnogo izbora nego da ustanem i protegnem se. Kada sam to obavio, teškim koracima sam otišao do kupatila da se najpre sredim i uredim, pa sam se potom uputio do kuhinje da čalabrcnem nešto jer sam osećao glad.
Kada sam se najeo otišao sam do hodnika gde sam sa svog čiviluka skinuo svoj ogrtač i obukao sam ga, potom sam se obuo i izašao napolje da se malo prošetam.
Sponsored content

Re: Shigeruova Kuća

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu