Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Pravilo O Liderima

taj Sre Mar 21, 2018 2:41 am
Lideri


✦Kage - vođa jednog sela biran po volji naroda tog sela tj. poštenim putem uz dopuštenje prethodnog lidera i daimyoa ili se nasilno nametnuo na tu poziciju kao najsposobniji. Kage mogu biti samo po sledecim izvrsenjima....
1.Moraju biti lvl 130
2.Moraju biti jounin, spec jounin ili veci rank...
3.Mora biti prihvacen za kagea odlukom daimyoa njegove zemlje...✦Lider organizacije - jedan shinobi može osnovati svoju organizaciju u cilju izvršenja svojih planova kada bude lvl 150 i bude posedovao titulu jounina, spec jounina ili vise.... Takođe uslov za otvaranje takve organizacije su još najmanje 4 člana chunin ili veceg ranka kao i uslovi nephodni za podizanje takvog skrovišta(1 milion ryoa). Članovi jedne organizacije su mnogo slobodniji po pitanju mnogih odluka, dok su sela i njihovi lideri malo više stegnuti pravilima i ne mogu praviti svakojake poteze jer rizikuju da ih drugi napadnu. Naposletku za vođu bilo čega neophodno je iskustvo i moć. Bez toga je teško održati se na bilo kojoj poziciji.

Cenovnik sela.

Izgradnja malog sela u velikoj naciji kosta 500 000 ryo. I moze imati samo 20npc shinobia. Da bi osnovali malo selo potrebno je proci 5 dana u (rl)
Izgradnja velikog sela u velikoj naciji kosta 1 500 000 ryo. I moze imati 30 npc shinobia. Da bi osnovali veliko selo potrebno je proci 10 dana u (rl)

Izgradnja velikog sela u maloj naciji kosta 800 000 ryo. I moze imati samo 10 npc shinobia. Da bi osnovali veliko selo potrebno je proci 5 dana u (rl)
Izgradnja malog sela u maloj naciji kosta 300 000 ryo. I moze imati samo 5 npc shinobia. Da bi osnovali malo selo potrebno je proci 3 dana u (rl)

Cenovnik npc shinobia.
Ovo su cene npc shinobia. Mozete ih koristi kao shinobije za vase selo i nista drugo, znaci samo za vase selo koje napravite.

Npc Genin- 120 000 ryo.
Npc Chunin- 220 000 ryo.
Npc Jounin- 350 000 ryo.
Npc Specialni Jounin- 500 000 ryo.
Ovi Npc Shinobi, ne mogu se kupovati tokenima, vec samo sa ryo. Takodje da bi ste kupili npc shinobia, to je potrebno odraditi preko rp-a. Tipa kako se susrece te sa njima, razgovarate, podmicujete novcem, borite itd.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu