Delite
Ići dole
avatar
Admin
Admin
Pogledaj profil korisnikahttp://narutoshinobiway.serbianforum.info

Pravilo O Liderima

taj Sre Mar 21, 2018 2:41 am
Lideri


✦Kage - vođa jednog kampa biran po volji naroda tog kampa tj. poštenim putem uz dopuštenje prethodnog lidera ili se nasilno nametnuo na tu poziciju kao najsposobniji.


✦Lider organizacije - jedan shinobi može osnovati svoju organizaciju u cilju izvršenja svojih planova kada bude lvl 130 i bude posedovao titulu jounina. Takođe uslov za otvaranje takve organizacije su još najmanje 4 člana genin/chunin ili veceg ranka kao i ekonomski uslovi nephodni za podizanje takvog skrovišta. Članovi jedne organizacije su mnogo slobodniji po pitanju mnogih odluka, dok su sela i njihovi lideri malo više stegnuti pravilima i ne mogu praviti svakojake poteze jer rizikuju da ih drugi kamp napadne. Naposletku za vođu bilo čega neophodno je iskustvo i moć. Bez toga je teško održati se na bilo kojoj poziciji.

Cenovnik sela.

Izgradnja malog sela u velikoj naciji kosta 500 000 ryo. I moze imati samo 20npc shinobia. Da bi osnovali malo selo potrebno je proci 5 dana u (rl)
Izgradnja velikog sela u velikoj naciji kosta 1 500 000 ryo. I moze imati 30 npc shinobia. Da bi osnovali veliko selo potrebno je proci 10 dana u (rl)

Izgradnja velikog sela u maloj naciji kosta 800 000 ryo. I moze imati samo 10 npc shinobia. Da bi osnovali veliko selo potrebno je proci 5 dana u (rl)
Izgradnja malog sela u maloj naciji kosta 300 000 ryo. I moze imati samo 5 npc shinobia. Da bi osnovali malo selo potrebno je proci 3 dana u (rl)

Cenovnik npc shinobia.
Ovo su cene npc shinobia. Mozete ih koristi kao shinobije za vase selo.

Npc Genin- 80 000 ryo.
Npc Chunin- 160 000 ryo.
Npc Jounin- 240 000 ryo.
Npc Specialni Jounin- 320 000 ryo.
Ovi Npc Shinobi, ne mogu se kupovati tokenima, vec samo sa ryo. Takodje da bi ste kupili npc shinobia, to je potrebno odraditi preko rp-a. Tipa kako se susrece te sa njima, razgovarate, podmicujete novcem, borite itd.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu