Delite
Ići dole

Ulice Sela Skrivenog u Pesku

taj Pon Apr 09, 2018 2:03 pm
Ovo su ulice Sela Skrivenog u Pesku.Ove ulice vas povezuju
sa celim kampom.Sa svim trening poljima,prodavnicama,
parkovima...

(Trenutno nema slike,ali postavicu kada je nadjem xD)

Re: Ulice Sela Skrivenog u Pesku

taj Pon Apr 09, 2018 2:16 pm
Sasuke je izasao na ulice sela.Ulice su bile od peska kao i
sve u ovom selu.Nije bas i bilo neceg osim kuca.Sasuke,
iako mu je ovo mesto pruzilo novi dom i utociste,i nije bas
oseca ljubav prema selu.Zapravo ovde je samo zato sto
nije dovoljno jak da zivi van sela i osnuje svoju organizaciju.

Sasuke tada u daljini vide jednu radnju.Izgleda kao neki
bar ili kafana.U tom trenutku je osetio suvo grlo i tada je
odlucio da ode i popije nesto.Kada je prisao video je da
je ovo mesto zaista staro i da nije bas od juce ovde...

Re: Ulice Sela Skrivenog u Pesku

taj Sre Apr 11, 2018 11:14 pm
Put je bio iscrpljujuć i osećao sam kako su mi se noge upalile, što od hodanja, što od paklene vrućine kojoj nije bilo kraja, ali sam na kraju uspeo. Došao sam tamo gde me je svitak vodio, a sada je još preostalo da nađem i kuću čije su informacije upisane u samom svitku. Ulice i sam pesak na njima su bili drugačiji nego pesak sa pustinje, osećao sam se kao da sam konačno kročio u civilizaciju i među ljude, što mi je veoma laknulo. Svoju masku i kapuljaču još uvek nisam skidao pa sam ljudima koji su prolazili izgledao malo čudno i mogao sam čak čuti kako se neki domunđavaju među sobom pitajući se ko sam ja i šta ću ovde. Brzo sam to shvatio a i na neki način ih i razumem, jer im nije bilo svejedno da puste stranca među njima, a još sam ušao tako da me čuvari nisu ni primetili. Ali samo sam se nadao i razmišljao u sebi da će me prihvatiti i shvatiti da ne želim nikakve nevolje sa njima, nego da samo želim da se uselim u njihovo selo.

Noge su me polako vodile i šetao sam selom tražeći neko mesto ili radnju gde mogu kupiti namirnice za kuću kada budem stigao. Podigao sam svoju ruku i skinuo svoju masku i otklonio kapuljaču sa glave konačno otkrivajući moje lice.


Prošao sam prstima po glavi pa sam zatim stao i protegao se, i onda sam dalje nastavio da hodam tražeći neku radnju. Posle nekoliko minuta hodanja konačno sam našao jednu omanju radnju gde se prodavala hrana i piće,  pa sam tamo zastao i kupio ih da napunim frižider. Kada sam konačno završio sa kupovinom pokušao sam da povratim svoje sećanje o tome gde se nalazi ta sigurna kuća koja je bila namenjena striktno za mene. Setio sam se i nastavio dalje sve dok se nisam našao ispred dvorišta te kuće.

Re: Ulice Sela Skrivenog u Pesku

taj Sre Apr 18, 2018 12:05 am
Hodao je lagano kroz prašnjave ulice njihovog malog sela. Raazgledao je okolne zgrade i razmišljao o razim stvarima. Za sve to vreme oko prsta vrteo je ključ. Po ulicama viđao je ljude sa cigarom u ustima. NIkada ga to nije privlačilo, uvek mu je bilo nekako bljak... odvratno. Puno vremena je prošlo od kada je poslednji put izašao tako malo do sela da prošeta. Prošao je pored kafane "Shinobi Way". Posle par koraka se zaustavio i krenuo ka njoj. Otvorio je vrata i ušao unutra.

Re: Ulice Sela Skrivenog u Pesku

taj Sre Apr 18, 2018 2:17 pm
Još uvek mamuran od prethodne noći tumarao je ulicama kao zombi. Lice mu je bilo zastrašujuće, podočnjaci do poda. Gledao je ka zemlji i tako išao negde ka nekom mirnom mestu. Sunce mu je i inače jako smetalo, ali sada je bilo nepodnošljivo. Blagi povetarac nosio je pesak sa sobom stvarajući nešto nalik na mini mećavu. Baš zbog toga bilo je malo ljudi na ulicama, a selo je izgledalo poluprazno.
Sponsored content

Re: Ulice Sela Skrivenog u Pesku

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu