Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Samurai Pravila

taj Sre Mar 21, 2018 3:44 am
Samuraj pravila✦Tehnikama koje koriste energiju za izvođenje možete smanjiti potrošnju kombinacijom snage i brzine. Recimo ukoliko tehnika troši 300en a vi imate po 150 na snagu i brzinu računa se kao da imate 300 na snagu odnosno postrošnja će biti 20.

✦Samo prvi zamah mačem nosi zagarantovani dmg.

✦Nakon sto samuraj iskoristi tehniku koja nije iz klana ili samuraj klase ove sposobnosti gubi na 2 poteza nakon čega ih dobija nazad. Bonus koji dodaje ova kartica moze da naruše sve tehnike koje nisu kao sto piše klan i samuraj. Pasivne kartice ne poništavaju bushido.

✦Level napada samuraja (ukoliko napada mačem) bez obzira kojim tehnikama ga pojačavao računa se prosto. Gleda se samo level samuraja. Znači, ako je level samuraja 200, a on svoj napad pojača sa svim mogucim pojačivačima u toj priči povećaće se samo dmg samog napada. Level napada ostaje na 200. Level se povećava i smanjuje isključivo po principu razlike u brzini kada je u pitanju borba oružijem.

✦Samurai može da uradi zamah oružjem koji drži u ruci i taj napad troši slot. U zavisnosti od slotova on može da uradi više zamaha, što inače onaj koji nema samuraj klasu ne može da radi(može samo jedan zamah).


✦Na svakih 100 brzine više od protivnika dobija se gratis zamah koji po pravilu pripada svakom igraču bez obzira na klase koje ima, ali ako je samuraj taj zamah neće trošiti energiju.

✦Samurai Instict mozete aktivirati jednom tokom borbe.

✦Oružja koja se bacaju ne predstavljaju kombinovani dmg već svaki posebno. U slučaju da prema vama idu 3 shurikena svaki ima dmg od 500, katon zmaj od 500 će ih sve poništiti. Ukoliko bi shurikeni imali po 600 taj isti zmaj bi ih ublažio i nastavili bi da lete sva tri sa po dmg 100 i ne bi uticali na zmaja koji bi nastavio sa full dmg-om napred tako da se ne mogu koristiti kao odbrana od takvih napada.

✦Ako vam je mač obložen chakrom možete odbijati fizičke napade njima. Recimo ako na vas ide zmaj od 500 ako vam mac nije obložen i vi pokusavate da se odbranite napad ce samo proci kroz taj mač i pogodit vas.


✦Kada na nekog krenete oružjem, a on se brani sa deffom bez obzira na broj zamaha deff ce vas obraniti od svakog napada jednako kao od prvog. Ako je vaš def 100, a samuraj zamahne na vas tri puta macem od 200 dmg-a, taj vas def će svakog puta kada samuraj zamahne odbiti 100 dmg-a od njegovog napada.

✦Ako tehnika blokira oružja koja se bacaju ili oružje uopšteno ona deluje kao deffence i blokira zagarantovani.
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu