Delite
Ići dole

Kuća Itama Senju-a

taj Uto Apr 17, 2018 9:30 pm
(Stan se nalazi blizu centra kampa, kao i skoro sve napravljen je od peska. Nalazi se na vrhu jedne zgrade i ima lep pogled na ostatak kmpa. )

Re: Kuća Itama Senju-a

taj Uto Apr 17, 2018 10:25 pm
Ustao je tog dana nešto ranije nego obično. Par trenutaka izležavao se po krevetu bez volje za ustajanjem, a onda je odjednom skočio i brzinski pospremio sobu i stan. Danas je bio dan da počne sa svojim treningom, posle velike pauze konačno se opet vraća shinobi svetu. Posle užasne povrede koju je zadobio odmah po završetku akademije jedino što je radio par godina je ležanje i posećivanje bolnice i doktora. Trebalo mu je malo adrenalina, da ga prodrma nešto. Trening je bio idealan za to.

Posle napornog treninga otišao je da se odmori i istušira, a onda izašao da prošeta selom. Zaključao je vrata za sobom, a ključ poneo vrteći ga oko kažiprsta celim putem niz zgradu.

Re: Kuća Itama Senju-a

taj Sre Apr 18, 2018 2:14 pm
Zraci sunca koji su padali tačno na njegovo lice probudili su ga negde u podne.Čim je otvorio oči bol u glavi koji je osećao bio je neopisiv. Uopšte se nije sećao prethodne noći. Polako u fragmentima vraćala su mu se sećanja, ona dva čoveka i njihove priče, smotani konobar koji ga je polio po odelu u kojem je i zaspao prethodnu noć i još par interesantnih stvarčica su se desile. Jedino čega se nije mogao setiti je to kako je došao kući. To mu nikako nije moglo pasti na pamet. Ustao je posle nekog perioda izležavanja i prvo popio 2 litra vode, a zatim se istuširao i izašao na svež vazduh.

Re: Kuća Itama Senju-a

taj Sre Apr 18, 2018 2:35 pm
Iza saksije sa cvećem uzeo je ključ i otključao ulazna vrata. To zaključavanje nije imalo neku poentu, ali tako se osećao sigurnije. Creva su ga potsetila da mora da jede, pa je odmah sa vrata krenuo ka trpezariji. Stan nije bio nešto velik pa su kuhinja, trpezarija i dnevna soba bile povezane. Spremio je nešto za jelo sebi i nabrzinu to smazao, a zatim se zavalio na kauč i ubrzo potom i zaspao. Umor i mamurluk su ga izgleda savladali. Sada i da uđe neko u kuću ne bi osetio.

Re: Kuća Itama Senju-a

taj Čet Apr 19, 2018 6:06 pm
Probudio se rano tog jutra, otišao na trenig i brzo ga završaio, a onda se vratio kućći da prezalogaji nešto. Vreme je bilo prijatno, blagi povetarac je taman dovoljno snizio temperaturu napolju. Sve je bilo idealno za šetnju. Izašao je iz svoje kuće i zaključao je. Imao je naviku da ključ nekada ponese sa sobom i vrtii oko kažiprsta. Uputio se ka parku ljubavi i danas.
Sponsored content

Re: Kuća Itama Senju-a

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu