Delite
Ići dole
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Vuletova kuća

taj Pon Maj 21, 2018 9:03 am
Ovde se nalazi Vuletova kuća. Daleko je od glavne ulice Sela sakrivenog u pesku. Nalazila se u daljem i malom delu gde još postoji šuma. Ne neka raskošna ali ima lepih par drveća. Pored kuće se nalazi osušeno korito od reke. Kuća je na oko veoma lepa i velika. Ima lepu terasu sa stepenicama. Fasada kuće je bela ali poneki delovi su zeleni poput prozora, stepenica itd...
Kuća je ima lep prilaz napravljen od kaldrme. Ima tri dimnjaka i puno prozora. Kuća se sastoji od velike dnevne sobe, kuhinje, kupatila, tavana i dve spavaće sobe.
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Vuletova kuća

taj Pon Maj 21, 2018 9:31 am
Nakon što sam šetao malo duže vreme, konačno sam stigao do te kuće. Odmah na prvi pogled mi se dopala. Ne znam kako mi je izgledala prošla kuća ali ova je fantastična. Tamo je bio još jedan čovek koji ju je posmatrao ali nisam obraćao puno pažnje na njega. Kada sam došao do gospodina koji prodaje kuću rekao sam mu:
Gospodine, želeo bih da kupim ovu kuću. Jako mi se sviđa. Ako može malo da se smanji cena pošto odmah dajem keš na ruke bez ikakvih odlaganja.


Čovek se samo nasmejao i rekao mi je:
Žao mi je gospodine, ali ova kuće je prodata pre nekog momenta onom momku tamo. Ponudio je čak i veći cenu nego što sam tražio i odmah sam mu prodao. Ako vas zanima mogu vam pokazati ostale kuće koje se nalaze u selu.
Nakon što mi je čovek to rekao rastužio sam se i samo sam klimnuo glavom govoreći mu da me ne zanimaju ostale kuće. Razmišljao sam šta sada da radim. Jako mi se dopala kuća. Odlučio sam da priđem tom momku i rekao sam mu.
Zdravo momče! Moje ime je Vule i ja sam jako zainteresovan za ovu kuću! Voleo bih ako možemo nekako da se dogovorimo da mi je prodaš, pošto ja nemam trenutno kuću a ova mi se jako dopala. Bio bih ti veoma zahvalan kad bi mi je prodao.
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Vuletova kuća

taj Pon Maj 21, 2018 9:44 am
Dečak me je pogledao ozbiljnom facom i odgovorio mi je:
Ne. Ne želim da ti je prodam, ali imam neku bolju ideju. Šta kažeš da mi daš polovinu cenu ove kuće pa da ti i ja budemo cimeri! Ne volim kad sam usamljen a i ova kuće je daleko od sela i nema puno komšija pa pretpostavljam da bih se ovde osećao usamljeno. Hm Vule šta misliš?

Ostao sam zabezeknut. Nisam znao šta da radim ali opet se setih. Ne znam ko sam ni šta sam i kako sam dospeo ovde, pa možda taj dečak može da mi pomogne oko mojih sećanja.
Odgovorio sam mu:
Hmm, zanimljiva ponuda. Može! Rekao sam mu Nadam se da ćemo se slagati! Usput nisi mi se još predstavio.

ahahahha to sad sam baš srećan. Ja sam Daiki, drago mi je što smo se upoznali. Ja ću sada da odem do svoje stare kuće kako bih uzeo stvari i vraćam se brzo!
Izgovorivši to dao mi je rezervni kljuć od prednjih i zadnjih vrata. Odgovorio sam mu:
Važi, čekam te!
Ušao sam u dnevnu sobu, upalio televizor i zapalio cigaretu dok sam čekao Daikija.


Poslednji izmenio Vule dana Uto Maj 22, 2018 12:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Vuletova kuća

taj Uto Maj 22, 2018 12:22 pm
Posle nekog vremena Daiki se pojavio sa svojim stvarima. Proveo me kroz kuću i dao mi je izbor da biram sobu. Izabrao sam onu manju do stepenica jer mi je ona lepše sređena. Malo me je smarao za pušenje. Ja sam mu rekao:
Ma opusti se, nećeš ni primetiti da pušim.

To sam mu rekao čisto onako da ga skinem za grbače. Malo sam rasporedio sobu i otišao sam sa njim da sednem na terasu da se ispričamo. Rekao sam mu sve o mojoj situaciji da se ničeg ne sećam sem svog imena i da sam shinobi. Sažalio se na mene i rekao mi je:

Stvarno mi je žao što to čujem... Uradiću sve što je u mojoj moći kako bih ti pomogao da vratiš svoje pamćenje. I da, zaboravio sam da ti kažem! Od sledeće nedelje krećem na akademiju tako da većinom dana neću biti kući.

Hm, nema problema. Uostalom, ni ja većinom dana neću biti kući. Moram otkriti ko sam i šta sam.

Malo smo duže pričali i Daiki je otišao da spava. Malo sam razmišljao i upitao sam se kakav sam shinobi bio i koliko jak... Hteo sam to da otkrijem pa sam otišao u koritu reke kako bih isprobao neke jutsue...

Kada sam došao tamo moje ruke su same krenule da rade znakove...Super! Pomislih. Izgleda da sam bio jedan veoma moćan shinobi!
Nakon što sam napravio ovaj tornado, bio sam umoran i otišao sam u svoju sobu da spavam.

Hp=300
Ep=300
Cp=650-125=525
Water release 60lvl
Sponsored content

Re: Vuletova kuća

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu