Delite
Ići dole
avatar
Kawaki Kai
Jounin
Jounin

Park Atsushi

taj Pon Maj 21, 2018 11:19 pm
First topic message reminder :

Park Atsushi je jedan od najlepsih,ako ne i najlepsi parku u celoj Konohi.Veoma lepo i opustajuci mesto,
sa puno cudnih i raznih biljaka i klupica za odmaranje.avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: Park Atsushi

taj Pon Maj 28, 2018 1:15 am
Bilo je i previše jasno da me je Shimazu provalio i da je shvatio da nešto skrivam. Ali, ja nisam voleo da druge smaram o svojim problemima pa sam imao razlog zašto skrivam neke stvari. Moj pogled se nije skidao sa onog drveta koje mi je davalo malo mira kao i to zelenilo lišća koje se nalazilo na njemu i onih listova koji su polako padali na zemlju dok je neke listove vetar nosio dalje od tog drveta. Odjednom je dunuo jedan jači vetar pa je neko lišće sa tog istog drveta ponelo čak do mene a ja sam ih sa svojom brzom reakcijom uhvatio nekoliko i držao sam ih dok nije dunuo drugi vetar i bacio sam ih u vis da ih taj novi vetar nosi gde želi.
avatar
Shimazu
Academy Student
Academy Student

Re: Park Atsushi

taj Pon Maj 28, 2018 8:42 am
Nastala je tisina niko nije progovorio ni rijec i stajali smo u miru i tisini.
Kosa mi je viorila na vjetru dok sam svojim pogledom pokusavao prodriti u njega.
Nadao sam se da ce priznati sta se desilo.

avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: Park Atsushi

taj Pon Maj 28, 2018 3:40 pm
Blago sam zatvorio svoje oči i pažljivo slušao vetar koji je s vremena na vreme duvao. Glava mi je bila pognuta a kosa mi se vijorila sa svakim duvanjem vetra, pa sam rukom prešao preko nje. A onda sam oči polako otvarao i uzeo sam onu grančicu sa kojom me je Shimazu gađao i bacio sam je ka drvetu gde se zaglavila na jednoj grani i tako ostala da visi, makar još neko vreme. A onda sam se okrenuo ka Shimazuu i pogledao sam ga jednim misterioznim pogledom i rekao.

Lepo je ovde zar ne? Toliko dugo živim ovde da tek sada imam osećaj da ovaj svet izgleda lepo bez obzira što je posrnuo. Šta mislis ima li nade da ovaj svet uđe u doba mira?


Stalno sam mislio o tome da ovaj svet mora da se promeni kako bi se konačno oslobodio ratova i raznih nevolja koje ga pogađaju. I dalje sam verovao uprkos što je Šinđu bio zahvatio svet da će doći neko bolje vreme.


avatar
Shimazu
Academy Student
Academy Student

Re: Park Atsushi

taj Pon Maj 28, 2018 11:01 pm
Na Shigeruovo pitanje Shimazu se nasmije te pocne govoriti.
Doba mira ?
Veliki ratovi tek dolaze, velike bitke su jos pred nama vjeruv mi.

Tad nagato pogleda na sat i shvati da se vec morao vratiti kuci jer je vec kasno.
Sad pocne govoriti
Zao mi je moram ici kuci
Nakon toga otrci mašuči Shigeru-u
avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: Park Atsushi

taj Uto Maj 29, 2018 1:13 pm
Ostadoh sam. Shimazu je otišao kući, a ja? Ja sam ostao da sedim i odgovorio sam na njegove reči sebi i praznini oko mene nervozno.

Ratovi, samo ratovi. Iako sam svestan da će ih tek biti, jednom će morati da prevlada doba mira. Ipak, ne može samo jedna strana da vlada, a da druge nema.

Ostao sam u tom parku ceo dan ne vraćajući se kući i nisam imao sna da spavam.
avatar
Akuma
Chunin
Chunin

Re: Park Atsushi

taj Pon Jun 11, 2018 10:10 pm
Akuma setajuci, nailazi na park, nije bio dugo u Konohi, pa nije ni vidio ovaj prak. Park je bio prilicno fin, ali Akuma je trazio nekoga za razgovor, nekoga opustenog. Nije volio da prica puno, ali mu je druzenje uvijek bilo drago. Iako je park bio pun raznih klupa, on ipak sjeda na zelenu, pomalo rosnu travu. Sunce je odavno izaslo, ali zaklonjeno oblacima nije jos osusilo rosu, Akuma je samo rukom skloni sa trave i sjede. Pomalo seljacki, ili ne, nije mogao da sjedi na klupama, osjecao se nelagodno.
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Park Atsushi

taj Pon Jun 11, 2018 10:30 pm
(Dolazeci laganim koracima prema parku bilo je veoma sveze vece crci su oglasavali svoju nocnu svirku culi su se samo oni u dubini noci u parku bi zizila po koja lampa dok joj ne bi ponestalo gasa za svjetlost Rayleigh se malo proseta po parku mjesec je bio mlad kao srp , Rayleigh se nastavi setati i zastade kraj jedne cesme ispijajuci malo vode nastavio se setati do klupe gdje sjeo da malo odmori na suprotnoj klupi sedeo je jedan decko koji nije bas mario sto mu je ovaj u blizini pa tako i on malo okrenu glavu u stranu te podize glavu i poce gledati u Zvezde.)
Sponsored content

Re: Park Atsushi

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu