Delite
Ići dole
avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Glavna kapija sela peska

taj Sub Jun 02, 2018 2:43 pm
(Ovo je glavni ulaz u selo peska na ovom ulazu prolazite kroz detaljnu kontrolu sela .)


avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Re: Glavna kapija sela peska

taj Uto Jun 05, 2018 9:37 pm
(Kretao se prema ogromnom procepu koji mu je licio na kapiju iz opisa feudalnog gospodara dok je isao velika pescana oluja drzao je ruku preko ociju njegov veliki oziljak preko celog lica se uzario od prevelikog izlaganja suncu cigara koju je puckao putem skoro da se pocela topiti u njegovim ustima , dok je hodao primetio je ogromnu kolicinu paukova i zmija koje su se zaprpale u pesak cekajuci neciji pogresan korak ... prilazeci kapiji pred njega stade covek sa pticom na ramenu a onda mu rece.)

Dalje necete moci molim predstavite se?

(Crocodile ga je samo gledao i cutao a onda mu dodade hartijicu od feudalnog gospodara .)Pa ? Jel ti sad dovoljno jasnk ko sam ? Molim bez ikakvog doceka idi u tisini molio bi te kao buduci Kazekage ovog sela ....

(Vetsr je nastavio da duva a onda se Crocodile uzvera uz vekiku kapiju dok su ga cuvari glefaki sa bezbedne udaljenosti te Crocodile promumlja sebi u bradu mrmljajuci.)

Znaci ovo je selo skriveno u pesku ...

(Gledao je celo vreme u selo dok mu je vetar mrsio kosu .)(Silazeci niz kapiju dolazi do cuvara pa im se obrati uz par reci .)

Dakle vi cuvate selo .... Ja sam novi Kazekage sela molim da se ta vest ne siri jer sam ovde u zescoj tajnodti ako me razumete...sve dok zvanicno ne postanem kazekage nikom nista ne zborite !(Kada je saceko rekciju cuvara izvuce dim kroz usta a onda lagano nestade u vetru pesku i dimu .)

avatar
Araya
Academy Student
Academy Student

Re: Glavna kapija sela peska

taj Čet Jun 14, 2018 10:25 pm
Bio je to normalan dan u selu pjeska.Sunce koje je przilo svje prjed sobom kao i topli vjetar koji je nosio pjesak po dolini.Araya je sa svojom obitelj stigao do svog novog novog doma. Bio je sav uzbudjen ko ne bi? Dosavsi do kapije kampa , njegov otac je dao nekoliko papira cuvarima kapije, oni su klimnuli glavom i pustili ih unutra ! Sav srjecan trcavsi ulazi unutar sjela, ljudi su sjetali ulicama pognutih glava , bio je pustos . Arasya se nije nadao ovoe. Videdo je kap suze na majcinom licu , prisao je do nje i rekao .
      

 

Bit ce sve okey, meni se dopada i hvala vam sto ste mi pruzili ovako sjajan dom. 
Lagao je , trudio se da ih ucini srecnim i ako je znao kroz sta su svje prosli da bi zivjeli u sigurnom mestu. Uhvato je amti za ruku i krenuo polako do svoje nove kuce , nadao se pocetku ,, academije'' kao i ucenja novih jucua. !!!
Araya The  Puppet King
avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Glavna kapija sela peska

taj Uto Jun 26, 2018 5:11 pm
Drvece je odavno prestalo da postoji i ispred men kao i oko mene bese prazna cistina kristalnog sjajnog peska. Trudio sam se da izbegavam pescane oluje koje bi me samo usporavale. Trcao sam dosta dugo samo sa jednim danom odmora sto je zapravo perfektno. Obicno od Konohe do Sune treba 3 dana srednjeg trcanja ali meni kao naprednijem ninji je trebalo svega 28 sati. Od toga je 8 sati odmora. Kada sam vec pomislio da sam omasio put u daljini vidim veliku "kupolu" sa prorezom sto predstavljaju kapije. Osmehnuo sam se te odma potrcao ka njima. Kako sam prisao kapiji video sam ninje sa trakama Sunagakure-a (sela peska). Usporio sam trcanje sve dok se nije pretvorilo u hodanje. Sa Anbu maskom preko lica dolazim do kapije te gutam knedlu u grlu i govorim...

Dobar dan. Ovde sam pod nalogom Hokagea, zahtevam prolaz i ovlasceno da prodjem do Kazekagea. Ne zelim nikakve probleme.

Nakon trenutka ovih reci kroz rupu u masci se moglo videti crveno svetlo koje je ulivalo strah u ninje oko mene. Stavio sam jednu ruku na drsku katane dok mi je druga bila na koricama iste. Pazljivo sam pratio pokrete ninji ovog sela kako nebi doslo do nekog konflikta, a iako dodje da mogu lako da se povucem jer mi nije cilj krvoprolice. Podigao sam svitak na kome je bio pecat Hokagea kao potvrda da me on licno salje.
avatar
Akashi Seijūrō
Jounin
Jounin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Uto Jun 26, 2018 6:32 pm
Kada sam prisao anbu ninji koji je zaista izgledao jako,prvo na pamet mi je palo da ovo moze predstaviti veliki problem jer ako se nesto desi nisam dovoljno jak da ga zaustavim ali bio sam spreman da uradim sve sto treba posto su ninje na kapiji izgedale bas uplasene.Stavio sam ruke u dzep prisao ka anbu ninji,skroz opusteno iako sam se iznutra pomalo plasio sta bi se mogli desiti pa sam bio spreman i na to da ce doci do borbe.Kada sam dosao do njega pokazao je svitak de je bio dokaz da ga Hokage salje.Hmm zanimljvo sta li je cilj Hokagea ,odlucio sam da mu se obratim:

Oj,ko si ti nisam bio tu dok si pricao sa ninjama na kapiji,vidim imas dokaz da te je Hokage poslao,pa ajde dobro verovacu ti,ali moras ici pod mojom pratnjom do mesta gde si se uputio ne mogu te prepustiti ovim slabim ninjama na kapiji a kamoli da ides sam kroz selo.Pa hajde kreni na mesto gde si se uputio pratim te i drzim te na oku !
avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jun 27, 2018 12:49 am
Strah se mogao osetiti i u nadolazecoj ninji koja je znatno izgledala jaca od ostalih. Obratio mi se ali jedva. Mogao sam cuti gutanje knedle pre njegovih reci. Saslusao sam ga mada to i nije bas bilo potrebno. Stojao sam prdrzavajuci katanu ukoliko me iznenada napadnu jer ninje Sune su poznate po nepredvidivosti. Odobrio mi je ulazak mada se plasio za selo ako me pusti samog da udjem, ovo je shinobi kome treba poveriti selo na cuvanje. Nakon sto je rekao da ce me sprovesti i drzati me na oku govorim...

Yare Yare Daze...

Polako sam krenuo ispred njega kad odjednom moja pojava i figura prestase da postoje. Cuvar bi trebao biti zaprepascenj jer sam nestao.

*Zao mi je ali ovo su licna posla..* - pomislio sam.
avatar
Akashi Seijūrō
Jounin
Jounin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jun 27, 2018 1:12 am
Pustvsi ga da udje,imao sam predosecaj da nesto nece biti u redu,ali eto isao sam na rizik krenuo je a ja sam krenuo za njim,odjednom momak sa katanom je od nekud nestao bez traga i glasa.Poceo sam se nervirati jer nisam bio svestan sta se dogodilo,ni sta ce se tek dogoditi,i sta ce sve uraditi selu,pa sam iznerviran udario sakom o zidom i napravio ogromnu
rupu u zidu.Nisam znao sta da radim jer sam ja odgovoran za to sto je pusten u selo.Naredio sam ninjama na ulazu da strogo drze strazu i da ne pustaju nikog iz sela niti ikog da pustaju u selo.Ja sam odlucio da se udaljim malo od kapije i sednem negde u blizini da mi kapija bude na vidiku ako se jos nesto dogodi...
avatar
Hattori Hanzo
Genin
Genin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Pet Jun 29, 2018 8:29 pm
Trčećim koracima sam iz glavnih ulica stigao do kapije i krenuo sam pogledom da tražim nestalo kuče. Nisam našao kuče ali sam zato našao porodicu koja je izgubila tog psa. Zbog njihovih tužnih lica sam morao da ga nađem što sam brže mogao. Zato sam uradio senzor tehniku da bi mogao lakše da ga nađem.Pomoću senzora sam video gde se nalazi izgubljeno kuče i krenuo sam za njim, dok sam trčao kuče je krenulo da beži od mene tako da sam morao da ga stignem što pre. Zato sam krenuo da ga jurim punim sprintom oko kapije sela.


HP 200
EN 200
CH 350 - 30
75 KONTROLE
avatar
NSW GAME MASTER
Admin
Admin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Pet Jun 29, 2018 8:29 pm
Član 'Hattori Hanzo' je izvršio sledeću akciju : RP:OPCIJE


'uspeh/neuspeh' :
avatar
Hattori Hanzo
Genin
Genin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Pet Jun 29, 2018 8:33 pm
Pošto se kuče izmaklo kad sam skočio da ga uhvatim morao sam brzo da se podignem i da ga uhvatim. Zato sam krenuo da se penjem po drveću jer ću ga uhvatiti ne spremnog i lako ću ga uhvatiti i vratiti njegovoj porodici. Uradio sam tehniku penjanja i brzom brzinom sam se popeo na zid i krenuo da hodam po njemu jer me kuče neće primetiti.Tako sam uhvatio kuče spuštenog garda i skočio na njega.


CH 320 - 30
avatar
NSW GAME MASTER
Admin
Admin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Pet Jun 29, 2018 8:33 pm
Član 'Hattori Hanzo' je izvršio sledeću akciju : RP:OPCIJE


'uspeh/neuspeh' :
avatar
Hattori Hanzo
Genin
Genin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Pet Jun 29, 2018 8:35 pm
Kad sam skočio uspeo sam bezbedno da sletim na kuče i da ga nežno uhvatim. Kad sam ga uhvatio on se koprcao u mom krilu ali sam krenuo da ga mazim po glavi i automatski se smirio. Tako sam laganim koracima došao do porodice koja je izgubila kuče i dao ga njima. Bili su jako srećni a ja sam krenuo do kancelarije Kazekagea da mu kažem da je misija obavljena.
avatar
Vergil
Admin
Admin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Uto Jul 03, 2018 8:44 pm
Grupa bandita uz ogromnu buku prilazi kapiji sela. Na prljavi nacin onesvescuju dva cuvara te prave haos. Namera im je opljackati selo. (Opcija, 2 NPC Chunina, 2 NPC Jounina)
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jul 04, 2018 12:17 am
Hatori i ja smo brzom korakom došli do kapije sela. Primetili smo neke bandite koje su onesvestili čuvare i sada planiraju zlodelo. Neće se lako izvući.
Pravim uzvišenje! Na njemu podižem i Hattorija sa mnom.

Nakon toga pravim svojih 5 klonova!


klonovi:
klonovi= 200 hp
200 en i 500 čakre(200 kontrole)
i svaki klon radi ovo!
(1500 dmg)(i više nego razoran)
Hp=200
Ep=200
Ch=500-100=400

Ja takođe prizivam vukove!

(ukupan dmg 1800)(ide na sve njih)

Hp=400
Ep=400
Cp=1000-160=840


Poslednji izmenio Vule dana Sre Jul 04, 2018 12:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
NSW GAME MASTER
Admin
Admin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jul 04, 2018 12:17 am
The member 'Vule' has done the following action : RP:OPCIJE


#1 'Npc Jonin' :


--------------------------------

#2 'Npc Chunin' :
avatar
Hattori Hanzo
Genin
Genin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jul 04, 2018 12:20 pm
Ja i Vule smo stigli do kapije gde su bili banditi koji su hteli da unište selo a pre nego što su napali Vule je krenuo da radi znake rukama. Kad je završio sa znacima odjednom se ispod nas stvorilo uzvišenje koje nas je podiglo baš visoko u zrak. I odmah posle toga je Vule prizvao 5 klonova koji su poslali kamene vukove na protivnike te ih i ubili ali su protivnici poslali jake napade na nas. Video sam šta ide na nas ali nisam bio uplašen samo sam rekao Vulu.

Šta sad da radimo?

Rekao sam normalnim tonalitetom i čekao da vidim šta će Vule da uradi.

avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jul 04, 2018 12:27 pm
Banditi su mrtvi. Međutim, poslali su još nekoliko napada na nas. Meni nije problem njih izbeći ali ti napadi će ostaviti posledice na selu što nikako ne mogu da dopustim. Čak i Hattori može da nastrade. Razmišljao sam kako da zaustavim ove napade i rekoh sebi od viška glava ne boli.

Ostavi sve meni. Lako ćemo.

Klonovi:

Svaki moj klon ispred nas pravi svog rashmona!

Hp=200
Ep=200
Cp=400-300=100

Nakon toga za svaki slučaj ja pravim tri velika rashmona!

Hp=400
Ep=400
Cp=840-30=810


Njihobi napadi su zaustavljeni. Nasmehnuo sam se i pogledao prema Hattoriju. U međuvremenu došlo je još shinobija koji su pokupili tela mrtvih bandita. Rečeno nam je da odemo kod kazekagea u kancelariju kako bismo prijavili šta se desilo. Laganim korakom sam krenuo okrenuo sam se prema Hattoriju.
Ajdemo.
avatar
Hattori Hanzo
Genin
Genin

Re: Glavna kapija sela peska

taj Sre Jul 04, 2018 12:31 pm
Video sam kako je Vule zajedno sa klonovima prizvao velike kapije zvane Rashmoni. Video sam kako je sa tim kapijama odbranio celo selo a i njega i mene. Bio sma zadivljen tom snagom te sam mu čestitao.

Bravo za odrađen posao.

Posle te rečenice sam mu bacio pet i on mi je uzvratio. Tad je uzvišenje krenulo da se spušta i nas dvojica smo laganim i mirnim koracima krenuli do kancelariji Kazekagea da vidim šta ima da nam kaže posle uspešnog branjenja sela.
Sponsored content

Re: Glavna kapija sela peska

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu