Delite
Ići dole
avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Glavna kapija sela peska

taj Sub Jun 02, 2018 2:43 pm
(Ovo je glavni ulaz u selo peska na ovom ulazu prolazite kroz detaljnu kontrolu sela .)


avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Re: Glavna kapija sela peska

taj Uto Jun 05, 2018 9:37 pm
(Kretao se prema ogromnom procepu koji mu je licio na kapiju iz opisa feudalnog gospodara dok je isao velika pescana oluja drzao je ruku preko ociju njegov veliki oziljak preko celog lica se uzario od prevelikog izlaganja suncu cigara koju je puckao putem skoro da se pocela topiti u njegovim ustima , dok je hodao primetio je ogromnu kolicinu paukova i zmija koje su se zaprpale u pesak cekajuci neciji pogresan korak ... prilazeci kapiji pred njega stade covek sa pticom na ramenu a onda mu rece.)

Dalje necete moci molim predstavite se?

(Crocodile ga je samo gledao i cutao a onda mu dodade hartijicu od feudalnog gospodara .)Pa ? Jel ti sad dovoljno jasnk ko sam ? Molim bez ikakvog doceka idi u tisini molio bi te kao buduci Kazekage ovog sela ....

(Vetsr je nastavio da duva a onda se Crocodile uzvera uz vekiku kapiju dok su ga cuvari glefaki sa bezbedne udaljenosti te Crocodile promumlja sebi u bradu mrmljajuci.)

Znaci ovo je selo skriveno u pesku ...

(Gledao je celo vreme u selo dok mu je vetar mrsio kosu .)(Silazeci niz kapiju dolazi do cuvara pa im se obrati uz par reci .)

Dakle vi cuvate selo .... Ja sam novi Kazekage sela molim da se ta vest ne siri jer sam ovde u zescoj tajnodti ako me razumete...sve dok zvanicno ne postanem kazekage nikom nista ne zborite !(Kada je saceko rekciju cuvara izvuce dim kroz usta a onda lagano nestade u vetru pesku i dimu .)

avatar
Araya
Academy Student
Academy Student

Re: Glavna kapija sela peska

taj Čet Jun 14, 2018 10:25 pm
Bio je to normalan dan u selu pjeska.Sunce koje je przilo svje prjed sobom kao i topli vjetar koji je nosio pjesak po dolini.Araya je sa svojom obitelj stigao do svog novog novog doma. Bio je sav uzbudjen ko ne bi? Dosavsi do kapije kampa , njegov otac je dao nekoliko papira cuvarima kapije, oni su klimnuli glavom i pustili ih unutra ! Sav srjecan trcavsi ulazi unutar sjela, ljudi su sjetali ulicama pognutih glava , bio je pustos . Arasya se nije nadao ovoe. Videdo je kap suze na majcinom licu , prisao je do nje i rekao .
      

 

Bit ce sve okey, meni se dopada i hvala vam sto ste mi pruzili ovako sjajan dom. 
Lagao je , trudio se da ih ucini srecnim i ako je znao kroz sta su svje prosli da bi zivjeli u sigurnom mestu. Uhvato je amti za ruku i krenuo polako do svoje nove kuce , nadao se pocetku ,, academije'' kao i ucenja novih jucua. !!!
Araya The  Puppet King
Sponsored content

Re: Glavna kapija sela peska

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu