Delite
Ići dole
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Junko kuca

taj Ned Jun 10, 2018 11:42 am

Od centra do kuće trebalo joj je nekih 2-3 sata da stigne, da je požurila mogla je stići i za 2
Junko je gledala da uzme kuću koja se nije baš lako mogla naći, niti je bila blizu centralnih ulica sela. Iznanađena je što je uopšte i našla nešto slično tome, a jako lepo sa svim potrebnim stvarima za nju, naročito bibliotekom.


Laganim koracima moglo se stići i do obližnje plaže što je isto značilo puno
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Pet Jun 15, 2018 11:00 pm
Junko je iskoristila priliku da nakon kupovine i setnje, svog novog ljubimca vuko-psa i Zori-a pozove u goste. Verovala je da se gazdarica, od koje je iznajmila stan nece ljutiti zbog novog cimera odnosno kucnog ljuimca a ni zbog toga sto saziva goste.


Pogledala je unazad, da se uveri da obojica i dalje idu za njom...
avatar
Zoro
Jounin
Jounin

Re: Junko kuca

taj Pet Jun 15, 2018 11:10 pm
(lagano sam isao za Junkom zajedno sa tim dzukcem, ona se naglo okrenula dok sam ja gledao u nju, prisao sam joj zajedno sa kerom, nasmejao se i upitao je)

Pa, kad smo vec stigli, zelis li mi pokazati svoju kucu?

(cekao sam njen odgovor mazeci kera, i gledajuci ga dajuci mu doznanja da cu mu vratiti za ono sto je uradio xD)
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Pet Jun 15, 2018 11:21 pm

Junko je klimnula glavom i povela ga u obilazak a na kraju su došli do bašte ispred kuče i tu zastali. Tura oko kuće je brzo prošla, pogotovo što je ona navikla ići brzim tempom i time ostati zagrejana. Primatrala je ninju, koji joj se još uvek nije predstavio, ali mogla je nagađati da su sličnih godina. Gledala je njegovu zelenkastu kosu i oči kao i taj prodoran pogled kojim je i on nju posmatrao. Zaključak joj je bio da je lepuškast jako.
-A ti... Si...? – Junko ga je podsticala da se predstavi, nije znala šta drugo da radi. Gledala ga je s izčekivanjem.
avatar
Zoro
Jounin
Jounin

Re: Junko kuca

taj Sub Jun 16, 2018 2:19 pm
(posle lepog i brzog obilaska njene kuce, upitala me je ko sam ja, zastao sam na sekundu i pogledao je u njene predine oci, kao da su ispustale neke zarke i sjajne boje, mirnim tonom sam joj odgovorio)

Ja sam Zoro, iz slavnog klana, Uzumaki...
Nego, zanimalo me, kakva bi Kunoichi zelela da postanes, kakav je tvoj ninja put..


(sa velikim strpljenjem malo sa osmehom na licu cekao sam njen odgovor).
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Sub Jun 16, 2018 2:44 pm

Pitao je nešto na šta nije imala spreman odgovor. Što se budućnosti tiče, u glavi joj nisu stajale slike krvoprolića, vatra i ljudi na lomačama, silni gresi i služenja glavešinama sveta. U svojoj budućnosti nije želela vidi prašinu ni ostatke umrlih, nije bila spremna ni na to da se pokori bilo čijoj volji da ratuje i bori se za nekog, osim za sebe samu.
Želela je čist početak i put ninje.
Želela je duh i nezaustavljim, neprekidan put. Miran, spokojan. Želela je oda oseti život, svoje snažno pumpajuće srce da očuva od potencijalnog loma.
„Eh dragi.... “ poče tiho, ali dovoljno glasno da može da je čuje, a onda mu objasni svoje viđenje života i toga kako samo želi da živi i izbegne brzu naglu smrt, jer još je rano, govoreći kako bi svi trebalo da žele slično, a onda ga upita za njega  i njegov način života.
avatar
Zoro
Jounin
Jounin

Re: Junko kuca

taj Sub Jun 16, 2018 2:57 pm
(ostao sam zapanjen posle njenog odgovora, nije mi bilo sve jedno sta cu reci, morao sam se pokazati u najboljem svetlu, odjednom stvorila mi se slika u glavi, kako stojim na nekoj litici, kako je sve oko mene krvavo i kao da nema zivota, lupio sam blagi samar sam sebi, kako bi mi bilo lakse, mozda su ovo posledice onog alkohola od pre par dana, krenuo sam da pricam kao nikada do sad)

Ja se iskreno nadam, da cu biti dovoljno jak i snazan, da zastitim sve moje drage, da spasem svet od zla, da budem najjaci!!!

(uzviknuo sam sa velikim osmehom na licu, gledao sam u nju kao i ona u mene, polako sam poceo da priblizavam svoje lice ka njenom, zatvorio sam oci i poljubio je)
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Sub Jun 16, 2018 3:28 pm

 Junko je stigla samo da klimne glavom na njegov odgovor, a onda ju je poljubio.
Tela su im se približila i osećala se goruća strast. Usne su im bile spojene u sočan poljubac i bili su toga još uvek gladni...
Mislim da bi trebalo da odemo da prezalogajimo nešto.. konkretno“ Junko reče podigavši jednu svoju obrvu. Zoro se složio. Nije joj trebao sharingan da može da razume logičnosti. Mislili su na isto.
Zaputili su se zajedno na ulice do obližnjeg shopa
 

avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Sre Jun 20, 2018 6:55 pm
Scena iz kacelarije je polako bledela iz njenog uma, kako je ulazila u svoju kucu. Junko je bila zadovoljna kupovinom danas I to kako je kuci docekalo sve u najboljem redu. Protegla se malo po kuci, razmrdavajuci mlade kosti I meso I  cesljajuci usput svoju dugu kosu, koja je dosezala skoro do kolena.
avatar
Gina
Academy Student
Academy Student

Re: Junko kuca

taj Ned Jun 24, 2018 5:36 pm
Razmišljala je o sebi i upoređivala se sa ostalima iz okoline. Bile su sve one slične. Prosećne. Ona je, za sebe mogla tvrditi kao i za većinu iz okoline da su bile slobodnog i otvorenog duha, pomalo rezervisane i sasvim korektne. I nažalost, bila je jedna sasvim hladna i striktna osoba, baš kao što je familija odgajala, baš kao što bi i trebalo, nakon gubitka majke..
Kako bi se osetila živom, po prvi put tog dana izašla je na ulice..
Sponsored content

Re: Junko kuca

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu