Delite
Ići dole
avatar
Cruciatus
Academy Student
Academy Student

The Humbling River

taj Ned Jun 10, 2018 1:10 pm
The Humbling River је река сјајне славе и велика непозната. Речено је да све што лежи дубоко у шумама реке садржи тајне свакодневних жеља. Али нико никада није био у стању да пређе реку, и познато је да се повуку у оне који нису достојни, где их више никад неће видети. Његова историја је ушла у мешавину чињеница и бајке, али се његово постојање говори вековима. Неки кажу да је реку прешла Кагуиа Отсутсуки, и да је била стара чак и када је то учинила. Други кажу да су и њени синови прешли реку. Без обзира да ли су легенде истините или не, постојање изгледа да предстоји постојање присуства Оуттсуксија на свету. Речено је да само они с понижавајућом душом могу прећи реку, која се не плаши самопоузданих заслуга величине и богатства. Она је одбацила појединце добро и зло чисто за најмања дјела. У легенди се наводи да древна личност гледа преко ријеке, а они који желе да пређу треба њено прихватање. Легенда је, да је чувари реке дошао када се нашла у себи заробљена у води. По њеној смрти, река је одржала њен дух жив, чинећи је њеним вечним старатељем, заувијек гледајући и суди онима који желе да пређу. Њен дух је невероватно моћан и може се осећати чак и без сензорних способности. Када она треба да се зна, она то ради.
avatar
Cruciatus
Academy Student
Academy Student

Re: The Humbling River

taj Ned Jun 10, 2018 1:17 pm
Cruciatus je bio pored reke,stajao i bacao kamencice pokusavajuci da isti predju reku(Zabice).Nije uspevao,uvek mu je doslo do pola i stalo bi.

Sta ces...

Dok je Sakurino drvo,ciji su listovi bili rozi padali u malu reku,stvaralo je predivnu atmosfernu sto nije odgovaralo Cruciu.Dok je pokusavao iznova i iznova te uradi zabicu neuspevajuci,dojadilo mu je.Legao je na kamenje,rasirivajuci se,gledajuci u nebo .Uzivao je sto se malo moze odmoriti,leci i gledati u nebo,i uzivati u samoci.

Hm?

Cuo je neke korake,kako mu se neko priblizava,cuo je gazenje po pjesku kao i samom kamenju.Hitro je ustao podigao svoj gard i ugledao Pesronu.

Tko si ti?!
avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: The Humbling River

taj Ned Jun 10, 2018 1:47 pm
Prolazili su dani, a ja se kući još uvek nisam vraćao. Valjda nisam želeo da se tek tako vratim zatvorenom prostoru nakon što sam se oslobodio iz čaure Šinđua. Bilo mi je dosadno i odlučio sam da tumaram selom i okolinom da me prođe dosada koja se širila mojim mislima i hteo sam šetnjom da je izbacim. Pitao sam se u kolikoj se meri izmenila situacija od kada je Šinđu preuzeo i zahvatio ovaj svet, kao i to kada je konačno popustio i izbacio sve one koji su pomrli kao i preživele ljude i šinobije. Misli su mi stalno bile okupirane time, a upravo sam i zbog toga hteo da se šetam, kako bih osvežio glavu i svoje misli.
Nakon što sam ušao u jednu oblast mogao sam čuti blagi tok reke koja se nalazila u blizini i dala mi je ideju da i ja odem tamo, to će biti idealno mesto za mene da odmorim od svega. Kada sam došao prizor je bio prelep. Reka je tekla, zelenilo u pozadini, ptice cvrkuću i blagi vetar je duvao što je činilo da se i moja kosa zavijori. Sa onog mesta gde sam stajao sam posmatrao reku.
Odjednom sa moje leve strane i malo dalje od mene sam primetio neku osobu koja je stajala kraj reke i bacala kamenčiće koji su po površini reke odskakali, ali nisu došli do drugog kraja.
Nakon njegovog naglog prestanka, shvatio sam da je odustao od toga i prilegao je na zemlju koja je bila puna kamenja. Odlučio sam da mu priđem i krenuo sam ka njemu. Ali kada sam mu prišao on se brzo digao sa podignutim gardom što je i bilo očekivano jer šinobi uvek mora biti na oprezu a ja sam mu potom odgovorio.

Polako, ja sam osoba ista kao i ti koja je došla ovde da odmori.

A onda kako bih zvučao malo više prijateljski pružio sam mu ruku napravio blagi osmeh i rekao sam.

Moje je ime Šigeru, a ti kako se zoveš?
avatar
Cruciatus
Academy Student
Academy Student

Re: The Humbling River

taj Ned Jun 10, 2018 10:54 pm
Dok je persona prilazila Crucio nije spustao gard,gledajuci ga direktno u oci prateci njegov svaki pokret.Kada je cuo reci persone saznao je njegovo ime...Barem to.Ali i dalje nije spustao gard,mogla je biti neka varka za njega.

Dobro...Ja sam Cruciatus.

Njega bi obicno prijatelji zvali Crucio,ali za njega Shigeru jos nije bio prijetelj,za njega neutralac/neprijatelj.Dok je spustavao gard,pokusavajuci opet da sedne i da odmori malo dusu.

Ah...Tacno kada sam mislio da nema nikoga ovde...

Nastavio je uzivati u laganom povetarcu,i predivnom zvuku ptica.Dok su listovi Sakurinog drveta padali na njegovo lice,osecavao se bolje...Nesto je bilo tu i tamo dobro u njemu.Odma je skrenuo sa misli,zvajuci svog prvog i najboljeg prijatelja.Poceo je pricati na Paresltongue jeziku,prizivajuci Nagini.
Nagini je puzala po kamenju priblizavala se Cruciu,obilazeci oko njega.


Crucio je zagrlio Nagini,bacajuci ostar pogled na Shigeru-a.
Opet je poceo pricati na Parseltongu,govoreci Nagini da obidje par puta oko Shigeru-a,da se popne na njega cisto da vidi kakva mu je reakcija.
Crucio je bacio taj neki kez,i gledao je pokrete Shigeru-a.
avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: The Humbling River

taj Pon Jun 11, 2018 4:54 am
Nije prošao ni minut nakon mog predstavljanja a ja sam saznao da se on zove Cruciatus. Moj blagi osmeh je nestao onom brzinom kao što se istom brzinom moja ruka spustila nakon što se nije rukovao sa mnom. Mada razumeo sam to na neki način jer se nikad ne zna da li vodimo razgovor sa prijateljem ili neprijateljem a imao sam osećaj da me je Cruciatus baš tako i smatrao: neprijateljem. Ali nema veze, nekad je potrebno vreme kako bi doprli do neke osobe kako bi saznali kakva je ona u stvari. U jednom trenutku je krenuo da se spušta ka zemlji sa namerom da sedne, a ja sam i dalje stajao mirno i čvrsto, tada dunu jedan povetarac od koga mi se kosa a i plašt zavijorili, dok su latice Sakura drveta letele sa tim duvanjem vetra koji je bio prijatan. Posmatrao sam ga pažljivo dok je on odjednom počeo pričati na meni nepoznatom jeziku da bi potom prišla jedna zmija koja mu se približila, a on ju je zagrlio, upućujući mi oštar pogled u koji sam svojim očima zario.
A onda je ponovo prozborio na tom nepoznatom jeziku i zmija je krenula ka meni dok se obavijala oko mojih nogu dok se polako uzdizala gore i našla se obavijena jednim delom na mojoj podlaktici, dok je Cruciatus napravio jedan osmeh.
Čudnim pogledom sam posmatrao zmiju i dok sam držao podignutu svoju ruku da bi je u narednom trenutku spustio a zmija je sišla i vratila se među kamenje na zemlju.

Je li, ti baš voliš zmije zar ne? Meni one nisu omijene.
avatar
Cruciatus
Academy Student
Academy Student

Re: The Humbling River

taj Pon Jun 11, 2018 1:23 pm
Crucio nije ocekivao takvu reakciju od Shigeru-a,mislio je da ce manje-vise biti uplasen.Nagini se vracala prema Cruciu.

Ona je...Ona je predivni stvor.


Crucio je bio obucen u batlerskom odelu manje vise.Posmatrao je Shigeru-a,znajuci da njegove namere nisu zle.Nagini je prilazila Cruciu ulazila kroz njegov rukav izlazeci na vrat.Poceo je opet zamisljati o crvenoj boji,prelepoj i predivnoj.Cije varnice padaju na pod i prave predivan zvuk,i predivnu boju.Neiznenada mali plamen se stvorio u Cruciovoj ruci,deleci plamen na dva dela u dve ruke.Crucio zgnjeci plamenove od kamenja,dok su njegove ruke po malo peckale (Izgorele).

Predivna boja,predivne varnice,predivna bol...Zar ne?

Pocevsi da prica opet na Parseltongu,rekavsi zmiji da je slobodna,da moze da ide.Ona je otisla pod zemlju bez traga.Legao je na pod,zategao predivnu crvenu kravatu,prekrstio noge i stavio ruke na glavu.Legao je ispod krosnje Sakurinog drveta,cije su grane bile veoma guste,i prelepe.

Inace...Mozes da me zoves Crucio.

Cruciatus na Parseltongu znaci kletva,a Crucio je jos jedna skracenica za to.
avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: The Humbling River

taj Pon Jun 11, 2018 2:19 pm
Kada se zmija vratila na zemlju ona se polako vukla po istoj i vraćala se Cruciatusu tako što mu je prošla kroz rukav i izašla na njegov vrat, ja sam ih pažljivo i sa oprezom posmatrao. Njegove oči kao da me nisu posmatrale nego su se na neki način izgubile u njegovim mislima razmišljajući ko zna šta. U narednom trenutku se jedan plamen stvorio u njegovoj ruci i pritisnuo ga sa obe šake koje su ubrzo pocrvenele od jačine plamena i počele da se ljušte, sigurno je osećao bol.

Boja da, varnice da, ali bol, svakako ne. - odgovorih

Opet je krenuo da priča na onom nepoznatom jeziku kao i malo pre, pa je zmija krenula da se udaljava od nas i zaronila je u zemlju otišavši u nepoznatom pravcu. A onda se spustio na zemlju i legao pod drvetom, ja sam i dalje stajao i posmatrao kao mirnim i nepokolebanim pogledom.

Crucio? Malo je neobično ime, jel ima ta reč neke veze sa ovim jezikom na kom si pričao sa zmijom?
avatar
Cruciatus
Academy Student
Academy Student

Re: The Humbling River

taj Pon Jun 11, 2018 2:32 pm
Slusajuci besmislene rjeci Shigeru-a,gledao je u ptice i slusao njihov cvrkut .Vratio se na realnost,skrenuo sa svojih misli i odgovorio Shigeru-u.

Da..To znaci kletva.

Crucio je bacio ostar pogled na Shigeru-a,zanemarujuci sta on misli,pocevsi da opet masta.Crucio je smatra da ovo nije svet,kakav treba da bude...Bilo mu je dosadno,za njega perfektno vrjeme za malu dremku ispod krosnej Sakurinog drveta.Humbling River je bila na planini Jejton.Malo je bilo teze disati,ali opet bilo je prelepo,cistiji vazduh priroda bez ljudi koji ometaju.

I po cemu se ti zanimas?

avatar
Shigeru Uzumaki
Chunin
Chunin

Re: The Humbling River

taj Pon Jun 11, 2018 3:14 pm
Kletva, hm kletve nisam nikada voleo jer ima onih koji poklinju ljude i to mi se nije svidjalo, ali ko sam ja da sudim o tome kako se neko zove. Minut je prošao u nekoj tišini dok me je Crucio gledao nekim oštrim pogledom i postavio mi pitanje.

Pa, trenutno ničim, moj posao je biti ninja, to je sve.

Čim sam završio rečenicu odjednom se jedna osoba pojavila te reče.

Šta radite vi ovde, morate ići do uprave gde će Daimyo odrediti Hokagea.

Okrenuo sam se ka toj nepoznatoj osobi pa u Crucia te rekoh.

Izgleda da moram krenuti, vidimo se Crucio odoh ja sada, mogao bi i ti poći do uprave.

A onda sam se okrenuo i sa blagim i misterioznim osmehom napuštam ovaj predeo i krećem na ulice koje će me odvesti do uprave sela skrivenog lista.
Sponsored content

Re: The Humbling River

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu