Delite
Ići dole
avatar
Shanks
Hokage
Hokage

Uprava

taj Ned Jun 10, 2018 3:33 pm
Glavna zgrada konohe. Na ulazu se nalaze 4 senzor ninje zajedno sa B/S ninjama. Da bi usli u upravu morate izbaciti svu chakru i sve iteme ostaviti ninjama.Takodje dobicete iglu u prst. Sve iteme dobijate po izlasku iz zgrade.

avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Uprava

taj Ned Jun 24, 2018 10:05 pm
Polako u preskacuci iz senke u senku gledam unaokolo prilazeci kancelariji u kojoj se nalazi Hokage. Video sam 4 cuvara koji cuvaju ulaz te pomisljam kako bi ovo bilo izazovnije proci. Pogledao sam svojim crvenim okom iz senke analizirajuci okolinu. Potom pucnuh prstima te u vidu senke prolazim pored njih neprimeceno. "Ipak je bilo lako"- pomislih. Kako sam usao unutra primecujem Shanksa kako sedi u svojoj fotelji te progovaram...

Hokage-sama..znao sam da je nemoguce proci a da me vi ne primetite. Znam da me ocekujete i imam lose vesti.

Zatvorio sam usta kako nebih preterao sa pricanjem kao po obicaju. Klanjao sam se sve vreme...
avatar
Shanks
Hokage
Hokage

Re: Uprava

taj Ned Jun 24, 2018 11:38 pm
Fotelja mi je bila okrenuta ka prozore. Pogled je isao daleko posmatrajuci celo selo obasjano Mesecom. U jednom trenutku osetih osobu koja je dosla i neprimetno koracala krovom. "Stigao je.." rekoh sebi u bradu. Proslo je svega par trenutaka do momenta njegove pojave iza mojih ledja. Okrenuo sam se ka njemu i idalje zavaljen u fotelju posmatram ga. Izgledao je zabrinuto ali sta ja tu mogu. Rekao je kako ima lose vesti sto me je jos vise zabrinjavalo.

Khm..Koje su to lose vesti?

Zabrinuto posmatram u mog vernog Anbua koji je skinuo masku pre samog mog okretanja. Tisina u ovoj prostoriji, ovog trenutka bila je jeziva. Mogoao se cuti vetar koji je nosio zavese u vis. Progutao sam kendlu u grlu jer sledece reci mogu znaciti jako lose stvari po pitanju dugogodisnjeg mira izmedju zemalja.
avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Uprava

taj Pon Jun 25, 2018 12:12 am
Poceo sam da disem duboko i da gubim kiseonik. Znoj mi se slio sa lica te stegoh masku koju drzim u ruci. Pogledao sam unaokolo te oslusao scenu. Vetar je pirkao kroz prozor podizuci zavese te je ovu dramaticnu scenu cinilo dramaticnijom. Gutao sam knedlu te polako sa mucanjem izgovaram reci...

Ho..Hokage-sama...

Udario sam se u predeo grudi kako bih lepo i jasno rekao sve sto imam.

Hokage-sama tokom mog putovanja prosao sam kroz razne probleme sto i nije toliko vazno ali...prateci naizgled obicnu bandu shvatam da nesto nije uredu. Previse su me lako primetili te shvatam da i nisu obicni banditi. Njihova chakra je bila iznad prosecne vrednosti i njihova cula su bila dosta iznad nas. Dok sam se borio sa njima shvatio sam da je njihov cilj unistiti Konohu i Sunu. Moramo sto pre reagovati na to. Vase je da odlucite sta cemo da radimo. Jos jedna stvar...ovo nije 100% tacno ali...ninje koje su pobegle iz sela Kiri planiraju napad na Konohu...To je to...

Znoj mi se slivao dok sam ovo pricao pa sam uzeo i obrisao isti. Gledao sam direktno u Shanksa i cekao njegovo naredjenje..
avatar
Shanks
Hokage
Hokage

Re: Uprava

taj Pon Jun 25, 2018 12:31 am
Naslonjen na fotelju slusam kako Gishitama pocinje sa pricom. Pocetak mu se sveo na mucanje no odjednom se udario kako bi lepo pricao. Polako je poceo da se hladan znoj silva niz moje lice no ja sam maramom odma sve obrisao. Kada sam saslusao njegove reci razne ideje su mi prolazile kroz glavu ali istog momenta sam izvadio jedno pero sa mastilom, iz fijoke vadim prazan svitak te umacem pero u mastilo i pocinjem da pisem. Brzina pisanja mi je bila velika zajedno sa lepotom rukopisa. Oduvek sam imao dar u lepo pisanju tako da mi ovo ne predstavlja neki problem. Nakon ispisane poruke savijam svitak te uz par znakova ruku stavljam seal na svitak kako ga niko sem Kazekagea nebi mogao otvoriti.

Gishitama, imam veliko poverenje u tebe. Ovo mozda bude jedna od presudnih misija za nas savez sa Selom Peska. Ovo mozda bude veoma teska misija puna opasnosti ali...verujem da ovo tebi nece predstavljati problem. Tvoja brzina prevazilazi i moju tako da moje poverenje ide uz tebe...Hvataj  ovo i odnesi Kazekageu sto brze... Srecno!

Sa puno stresa i frustracije bacam svitak ka Gishitami. Puno nade ulazem u njega nadam se da ce Kazekage primiti poruku pre napada kako bi spremio shinobie za to. Ako Gishitama uspe ovo moze biti lep poduhvat za savez ali ako ne...onda moze samo prouzrokovati rat koji nikako ne ide u korist nama. Verujem da ce ta banda spremiti mnostvo zamki, poslace verovatno odbor za docek Gishitami kako bi ga usporili. Verovatno ocekuju ovaj potez ali...Gishitama je vec otisao, nadam se da ce razmisljati i krenuti duzim ali bezbednijim putem. Gishitama verujem u tebe...
avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Uprava

taj Pon Jun 25, 2018 12:45 am
Po zavrsetku moje price oci mi gledaju u zabrinutog Shanksa koji je nenormalnom brzinom pisao po Svitku. Proslo je par minuta i odjednom mi bacise svitak sa recima koje sam dobro slusao. Odma nakon toga velikom brzinom ne stajem ali samo su se cule moje reci ..

Hvala na poverenju Hokage-sama, necu Vas izneveriti.

Sponsored content

Re: Uprava

Nazad na vrh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu