Delite
Ići dole
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Borba Protiv Npc Shinobia

taj Čet Mar 22, 2018 9:59 pm
Dakle ovde cu vam objasniti kako se boriti sa drugim igracima ili sa npc shinobijima u ovom slucaju. Ja sam izabrao npc shinobie ali princip je isti, jer vas npc shinobi ceka na genin ispitima i misijama. A zavisno od drugih ispitivaca mozda ce vas npc shinobi cekati i u drugim ispitimaa, chunin, jonin, spec jonin.

Dakle, zapocinjete borbu, bas kao i kada roleplayate. Tipa pisete sta radite, kako radite, kako se ponasate, pricate za drugog shinobia i sl.

Evo par saveta.

Dakle, zapocinjete da pricate prvo nesto, tipa. Dosao sam na dogovoreno mesto sa mojim prijateljem. Hteli smo da proverimo ko je bolji i snazniji i sl. Ili dok ste na misiju slicno nesto o tome pisete. A sada kako da izbacite karticu i ukljucite npc shinobia. Prvo da napomenem uskoro cu vam otvarati inventar gde cete ubaciti vase tehnike. A sada da se vratim na ovo. Dakle kako izbaciti karticu i ukljuciti npc shinobia.

Kako izbaciti karticu:

Dakle idete u vas inventar koji ce vam biti napravljen kao sto sam i napomenuo. A onda kliknete na sliku kartice desnim klikom sliku koju zelite upotrebiti. I onda copy image adress ili zavisi kako vama pise, kopiraj sliku, copy adress i slicno.

A potom idete ovde.

Dakle kliknete na ikonicu u vasoj poruci, idete desni klik na belu kocku gde pise http:// a potom desni klik paste. i onda kao sto je obelezeno idete na INSERT i slika ce vam se pojaviti u vasoj poruci naravno pod kodom ce se pojaviti a videcete kasnije kako izgleda.
kod vam izgleda ovako kada pritisnete insert tipa [img} a onda nesto pise kod neki i opet isto[img i zatvorena zagrada na kraju.

A sada kako ukljuciti npc shinobi. Npc shinobi se ukljucuje na kraju poruke(Kada ste napisali sve sto ste hteli i zavrsili sa pisanjem u tom postu) tek tada ukljucite npc shiinobija.dakle ukljucuje se ovk, ispod vase poruke ima pregled poruke i poslati, dve ikone. Kliknete na pregled poruke i idete dole gde se nalazi tabela pod nazivom bacanje kockice. Ja cu promeniti naziv u rp opcije tako da ste obavesteni da ce se promeniti. A evo i kako se ukljucuje.I onda kliknete na neku od njih i tek onda idete posalji, poslati i sl.

////Dole ispod ce te videti simulaciju borbe sa npc shinobijem.
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Re: Borba Protiv Npc Shinobia

taj Čet Mar 22, 2018 10:23 pm
Evo kako da se borite sa njima. Ja cu prvo zapoceti sa geninom a oni imaju 200health. Sto se tice energy i chakre npc shinobi to nemaju.
Dakle da pocnemo.

Dosao sam na odredjenu misiju na koju sam poslat. Pricalo se da je misija veoma vazzna i da je upitanju spas ovog sveta. Ali da ne pisem dalje, kao sto je u pravilima napomenuto, koristite pravilo rpa od 50 reci minimum.

Kada sam stigao do tog sela, jedan shinobi je iskocio ispred mene. Blablablabla, blablablablabla. I tako smo zapoceli borbu. Napravio sam znake rukama i odradio vatrenu tehniku vatrenog cudovista. ///Vi takodje mozete nazvati vase tehnike nekim vasim imenima xDDDD.


Ito vatreno cudoviste je islo ka neprijatelju.

///E sad, kao sto je napomenuto u pravilima. Vase vrednosti su obavezne da se pisu u koliko ih ne napisete racuna se kao da nista niste radili, kao da ste rekli da da da itd.
Sposobnosti nisu obavezne da se pisu, ali ono moozete ako hocete. A to bi izgledalo ovako.


Moje vrednosti.
H-1000
E-1000
C-1000-30=970

Moje sposobnosti
Kontrola chakre-500


Kao sto sam napomenuo malo pre, sposobnosti nisu obavezne da se pisu ali bolje bi bilo da ih pisete da bi protvnik znao kolko imate kontrole i sl. Nappomenuto je u pravilima sposobnosti da zavisi od toga kolko imate na kontrolu radite tehniku za manje chakre ili energy.
primer, imate 300 na kontrolu chakre a radite jutsu od 500dmg dakle.
500-300=200, to znaci da ce chakra koju potrosite biti 200. Ja kao sto mozete videti stavio sam da imam 500 na kontrolu chakre i time kao sto je takodje napisano u pravilima moja tehnika od 500dmg trosi minimalnu potrosnju chakre od samo 30ch.

/// Nakon sto napisete post i ubacite kartice tek tada ukljucite npc shinobia sto je vec napomenuto i onda idete poslati.
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Re: Borba Protiv Npc Shinobia

taj Čet Mar 22, 2018 10:23 pm
Član 'Admin' je izvršio sledeću akciju : Bacanje kockica


'Npc Genin' :
avatar
Hagoromo Otsotsuki
Admin
Admin

Re: Borba Protiv Npc Shinobia

taj Čet Mar 22, 2018 10:26 pm
Kao sto mozete videti, genin je poginuo od moje tehnike, ali je fora u njima. Kada ih vi napadate oni prime dmg i umiru ili urade tehniku zamene ili tehniku speed dodge. Ali napad koji vam npc posalje ide na vas i to morate izbeci. i ako ste poslali 200dmg on vas je izbegao a ako posaljete dmg jaci od 500 onda prima dmg onolko koliko ste poslali, tj samo ta vecina od 500 tipa 700dmg tehnike, npc shinobi prima samo 200dmg.eto ukratko to bi bilo to.
Sponsored content

Re: Borba Protiv Npc Shinobia

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu