Delite
Ići dole
avatar
Vergil
Admin
Admin

Krov

taj Pon Jun 11, 2018 10:49 pm

Krov zgrade gde se nalaze senzor ninje koje nadgledaju selo.avatar
Shanks
Hokage
Hokage

Re: Krov

taj Sub Jun 16, 2018 10:55 am
Cuse se mali skripac kad se otvorise vrata krova te promaja prohujase kroz njih. Shanks polako gleda u papir koji je spremio, na papiru se nalaze imena i osnovne informacije svih ninji ovog kampa. Moglo se cuti neko zujanje u usima sto zapravo bivaju ne strpljivi ljudi. Gledao je unaokolo sa manjom tremom jer dugo ovako nesto nije radio. Kada je zavrsio sa gledanjem u papir progutase knedlu i kraktim koracima stadose skoro na ivicu platforme. Gledao je u narod koji je polako postajao tisi i tisi. Video sam dosta ninji sa spiska a opet dosta je i falilo. Polako se spremam za govor...
avatar
Gishitama
Anbu
Anbu

Re: Krov

taj Ned Jun 24, 2018 9:57 pm
Uz vetar doskacem na krov sa maskom na licu te gledam oko sebe kako bih video da li me je neko pratio. Kada sam ustanivo da je sve oko mene cisto laganim koracima hodam prema stepenicama koji vode unutar uprave.

*Hm izgleda da sam neprimetno usao u selo. Bice ovo zanimljivo hehe..*

ruke stavih na kunai te gledam opet unaokolo. Nakon opet utvrdjivanja da sam sam spustam se niz stepenicedo Kancelarije Hokagea.
avatar
Amon Tokaji
Jounin
Jounin

Re: Krov

taj Čet Jul 05, 2018 1:37 am

Stvorio se na krovu zgrade, poput vetra bez ijednog ispuštenog zvuka. Čuvara nije bilo nigde, valjda i oni spavaju, ali svakako ne bi ga ni čuli ni osetili verovatno. Tri sata posle ponoći. Još samo koji sat i sunce će uništiti predivnu idilu noći. Mesec koji obasjava krov polako je krenuo ka svom počinku. Posmatrao ga je neko vreme, to ga je smirivalo dosta. Setio se detinjstva i nekih stvari.

Flashback:
Bilo je to sa 6 godina. Dva starija brata i on igrali su se u dvorištu tog dana. Dan kao i svaki drugi, ništa specijalno. U jednom trenutku iz kuće izašao je otac. Inače pijanica, ali svaki mesec u godini po tri dana je ostavljao alkohol. Bio je čovek sa jakim karakterom, nije da nije mogao da ostavi alkohol već nije hteo. To ga je ispunjavalo i činilo srećnim. Zbog toga ga Amon nikada nije ni krivio. Pozvao ih je u kuću i posadio naspram njih.

Moja deco, možda niste znali za ovo, a možda ste i načuli. Naše pleme nosi prokletstvo, nazvano po samom našem klanu "Prokletstvo Tokaji klana". Legenda kaže da je pre mnogo godina posotjala porodica Tokaji čiji su roditelji mnogo voleli svoju decu. Ne zna se tačno kako ali došli su na ideju da žive večno. Jedna od veštica, kojih je tada bilo previše, izgovorila je čarobne reči i od tada smo mi prokleti. Doduše kao što znate besmrtni nismo, ali dobili smo moć, koja je mač sa dve oštrice. Ko ne zna da je kontroliše može biti koban za sebe pa i za druge.


Prekinulo ga je zavijanje vuka u daljini. Naslonio se na ogradu i posmtarao ga neko vreme. Tako nevino biće, a ipak tako osuđeno od drugih.Sunce je već počelo da izlazi. Dosta vremena proveo je tu. Bilo je vreme da krene
Sponsored content

Re: Krov

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu