Delite
Ići dole
avatar
Vergil
Admin
Admin

Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 8:34 am
[postbg=http://i.imgur.com/dAQtdaR.gif]Pravila su ista kao i iz prvog dela. Srecno.
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 9:22 am
(Dolazim pred protivnika a onda podizem ruku u znak pozdrava preskacuci deo gdje se predstavljam odmah sam poceo da smisljam taktiku .)

pa da pocnemo

(Stvaram ogromnog golema od zemlje koji stoji ispred mene a onda te on napada velikim platnjavim kuglucama koje idu na tebe velikom brzinom , ja stajem pored golema razdaljina izmedju golema i mene je cetiri metra tako da ja bacam prvo dva kunaija potom te napadam elektricnim senbonima dmg je konbinovan sem oruzja .)(Golemov napad)Golemove vrednosti :
Hp-500
En-500
Ch-50

(moj napad)

Hp-1000 en-980 ch-940
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 10:06 am
Nakon prolazne prve faze turnira, dolazim na mesto borbe sa mojim drugim protivnikom. Nikad ga nisam pre upoznao a ovako izgleda kao neki dedica sa naočarima. Takvih se najviše i bojim jer ko zna koliko oni imaju iskustva u borbama. No bitka počinje, čuo sam od komentatora da se zove Rayleigh. Pre borbe malo sam uradio koji čučanj i kako bih se razgibao. Rayleigh ne okleva i odmah započinje borbu. Stvorio je ogromnog golema i ispalio je puno blatnjavih i munjevitih iglica i bacio je dva kunai. Brzo sam razmislio kako da se odbranim i došao sam do rešenja.
Prizivam tri blatnjava vuka!

Oni skaču i kidaju tvoj napad. (samo napad preko 1000 dmg može da ih uništi. Tako piše...)
Nakon toga pravim vodeni tornado od vode i time napadam Rayleigha


Hp=1000
Ep=1000
Cp=1000-60=940
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 11:00 am
(Bio je iznemadjen kako se snasao njegov protivnik a onda Rayleigh rece .)

Dobro lepo si se snasao sto se tice odbrane ali moj golem je i dalje na terenu mislim da ces se namucit sa njim a sada da malo predjemo na vecu matematiku

(Radim zamenu tako da izbegavam tornado stvaram vukove i stajem iza golema vukovi su takodje na terenu kao i Golem)

Mislim da ces se malo namuciti da me napadnes .)

(Golem miruje njegove vrjednosti cu pisati u postu kad bude napadao. )

(moje vrednosti.)

hp-1000 en-980 ch-880
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 7:35 pm
Moj protivnik je poslao slične vukove kao i moje, te su oni iskidali moj tornado. Krenuo sam da trčim u desnu stranu kako bih se odaljio i imao dijagonalni pogled na mog protivnika. Međutim, kada sam otišao malo dalje okliznuo sam se i pao. Mogao sam da čujem smeh protivnika te me je bio blam. No, ustao sam i bio spreman za borbu. Ne sviđa mi se to što je postala jako pasivna igra te sam odlučio da malo prodrmam stvari kako bi bilo zanimljivije iako znam da ovim neću ništa krucijalno postići već čisto eto tako da borba bude zanimljiva.
Radim znake rukama i pravim ogromnu vatrenu kuglu koju šaljem na sve ispred mene! A moji verni vukovi su se sklonili iza da ih kugla ne bi pogodila.Hp=1000
Ep=1000
Cp=940-500=440
(Vatra na terenu 200 lvl)
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 8:32 pm
(Rayleigh se malo nasmesi gledajuci u protivnika koje se okliznu a onda posla ogromnu vatrenu loptu na njega samo se osmehnu i pusti da mu unisti i vukove i golema u ogromnoj vatrenoj buktinji napravivsi dva brzna znaka rukom pretvori se u vodu tako da ogromna lopta pada i pravi ogroman krater iz kog nastade velika vatra ali Rayleightu nije smetalo a onda napravi jos nekoliko znakova rukom tako da stvori veliku barijeru oko svog protivnika .)

Izgleda da sam dotjerao cara do duvara a ? Sta da radis sad pitas se sam vidis ovi stubovi imaju lepu konstrukciju moras prvo njih da porusis kako bi dosao do mene a i da sta god pokusas ostaces slep od ovog jer i na najjmanji tvoj pokret svetlo ce se aktivirati i ostaces slep

(I dalje ostajem u vodenoj formi tvoji vukovi su i dalje bezbedni posto ova barijera nije dmg i stvara se oko tebe moze da te zahvati .)


Hp-1000 en-980 ch-820
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 8:46 pm
Moja ogromna vatrena kugla je uništila gotovo sve na terenu osim mog protivnika koji se pretvorio u vodu. Nakon toga moj protivnik radi znake rukama kako bi oko mene napravio munjevite stubove koje bi me na pokret zaslepele što nikako ne mogu da dozvolim. Odgovorio sam mu:
Hehe ne nadaj se puno dedice, borba tek počinje.
Nakon što su stubovi napravljeni ja iz svog džepa vadim moje super kul brze naočare i stavljam ih na svoje oči.

Nakon što sam stavio svoje naočare lagano sam preskočio te stubove tako da sam se malo odaljio od njih te radim znakove rukama kako bih aktivirao arcane barrieru oko nas.


(moji vukovi sa manjače su još tu)Hp=1000
Ep=1000
Cp=440-60=380
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 9:01 pm
(Gledajuci vestog birca samo se smeskao kada je aktivirao barijeru nije se ni pomerio kada odblokirao svetlost Rayleigh povuce stubove nazad a onda uz veliki osmeh na licu rece mladicu .)

Matorac kazes ha ? Pa nisi daleko od istine ali ipak iskustvo mladicu iskustvo je iskustvo nisam ti se predstavio moje ime je Rayleigh morski vuk ... I da znao sam da ces ovu barijeru aktivirati a sada cu te malo namuciti srecno !

(Posto si aktivirao barijeru ni ti ni ja necemo moci da vledimo niti letimo radim znake rukama i stvaram veliki talas koji ide na tebe )Hp-1000 en-980 ch-320
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 9:22 pm
Nakon što sam aktivirao barijeru, dedica tj Rayleigh mi se predstavio. Valjalo bi takođe to uraditi:
Drago mi je Rayleigh. Ja sam Vule, samo Vule. Nisam ni mislio da će biti lako sa tobom.
Nakon toga ispalio je ogromni talas vodenih ajkula. Moji vukovi nisu dovoljno jaki kako bi uništili taj talas. Ali ako ga nekako oslabim moji vukovi bi imali šanse!
Ispaljujem vatreni zadah

Ovim napadom uspeo sam isparim malo vode te su moji vukovi dovoljno jaki da unište taj vodeni talas pun ajkula!

Hp=1000
Ep=1000
Cp=380-30=350
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 9:42 pm
(Pa sta reci lepo se sansao da vidim kako ce se sad snaci cisto da vidim sta e da bude .)

pa dobar si ajde da te vidimo sad

(iz torbice vadim jednu flesh bombu tako da je bacam pred tebe i vukove na vas ide bljesak a ja stvaram veliko uzvisenje ispred sebe od 300 defensa posto je ispred mene brani me od svetlosti .)

hp-1000 en-970 ch-290
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 10:02 pm
(Zbog tog uzvišenja me ne vidiš)

Hp=1000
Ep=1000
Cp=350
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 10:14 pm
(Penjem se na uzvisenje aktiviram senzor i stvaram jezero do pola uzvisenja tako da i dalje imam 300 defensa plus ne koristim hodanje po vodi jer sam na uzvisenju. )

da vidimk sta sad mozes ?

hp-1000 en-970 ch-230
avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 10:34 pm
Skriveni:
Kada je Rayleigh napravio uzvišenje da ne vidi flaash bombu to znači da ne vidi ni mene što znači da radim skrivenu tako što idem u zemlju te dolazim do njega i vučem ga u zemlju


Nakon što sam izašao iz zemlje da uhvatim Rayleigha, završio sam na dnu jezera. Pošto pre toga nisam zadržao dah moram brzo smisliti šta da radim jer moja pluća mogu da izdrže tek nekih 10 sekundi pod vodom bez daha. Setio sam se da on ima affinity za struju te sam brzo izašao iz vode tako što sam poleteo.

Gledao sam ga odozgo i odlučio da se zaletim na njega i udarim ga kamenom pesnicom


Hp=1000
Ep=1000
Cp=350-120=230
avatar
Rayleigh
Chunin
Chunin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 10:52 pm
(Kada je vule udario Rayleighta prsnula je velika kolicina vode bio je.to vodeni klon Rayleight nije hodao po vodi ostao je ispod povrsine vode tako je iskocio posto Vule nije imao upaljen senzor i stanovao ga tako da ostajes u jednom mestu .)

Sta ti ono meni rece A ? Mali punoglavcu balavi ponavljaj sta si mi reko ja mator ? HAHA pa ja mogu takvu troicu da nosim u zubima e moj ti i ? Sta sad da radim da bijem ? Da te zavrsim i bacim u vodu ne ide nesto mi nije do toga lepo si se borio pa mi i zao hmm hmm ma ajde idi dalje

(Uz veliki osmeh na licu Rayleight se okrenu a onda ostavi stanovanog Vuleta kao pobednika ovog meca lagano ke odsetao preko vode podizuci ruku u znak pozdrava .)

Vidimo se balavac !avatar
Vule
Jounin
Jounin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 11:02 pm
Nakon što bivam uhvaćen u paukovu mrežu, nije više bilo nade te sam već namestio usta da izgovorim ''predajem'' međutim Rayleigh je mene pustio da pobedim. Nisam to očekivao i ostao sam šokiran. Rekao sam mu:
Haha, dobar si dedice. Svaka čast nadmudrio si me. Nadam se da ćemo se u budućnosti opet sresti Rayleighu morski vuče.
avatar
Corazon San
Admin
Admin

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

taj Uto Jun 12, 2018 11:40 pm
kraj jos jedne borbe cestitam Vuletu kao i Rayleightu koji se predao .... Vule zelimo ti mnogo srece u sledecoj borbi pozdrav od nsw administracije ♥️
Sponsored content

Re: Drugi deo - Vule vs Rayleigh

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu