Delite
Ići dole
avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Kazekage kancelarija

taj Sre Jun 13, 2018 9:51 pm
Ovo je kazekage kancelarija samo on ima pristup ovom mestu , pristup ovom mestu je zabranjen . za ostale


avatar
Crocodile
Kazekage
Kazekage

Re: Kazekage kancelarija

taj Sub Jun 16, 2018 9:46 pm
(Ulazeci u kancelariju svoj krzneni ogrtac okaci na vesalicu pored prozora malo zastade i baci sumoran pogled prema selu , vani je duvao vetar raznosio je pesak svuda okolo na ulicama se moglo vidjeti po neko dete koje bi se igralo u pesku , a onda Crocodile samo produzi do svog stola vadeci cigaretu iz dzepa a inda je zapali otresajuci pepeo u peoeljaru iz velike latice izvuce jednu knjigu u kojoj su bili dosiei svih shinobija ovog sela a onda Crocodile poce da ih cita zapadali su mu mnogi za oko izmedju ostalog naisao je i na one djrvojke koje su bile na ulici ali nisu imale neki potencijal sto se tice ocena na akademiji Crocodile ustade sa stolice skrsti ruke i poce da seta po kancelariji mrmljajuci .)

Bah...prokletsto , proklet bio i feudalni lord i celo ovo mesto kako da oformim od njih nesto od ove skupine balave dece koje imam na raspolaganju ovo je zalosno kad zavisim od dvoice troice shinobija koji su sposobni za misiju ranka A i to bi bilo kroz iglene usi plasim se da cu morati da zavedem neku disciplinu i primoram ih da pocnu treninge .... stvarno ne znam nisam pametan sta da izvedem pokusacu nesto ali sumnjam da cu uspeti pogotovo sto se tice onog balavog Zoroa moram jos da razmislim .... Pitam se gdje Shanks sada ko zna verovatno se gotivi a ja ovde vodim revoluciju za bolje sutra prokletstvo !

(a onda ucuta mrsteci se njegov oziljak preko sred lica ga je cinio tako pesimisticnim ponovo se vrati nazad a onda ugasi cigaretu vadeci onu istu knjigu i nastavi da cita .)znaci tako ... Ipak bi mozda i imao nesto od ovog pa vidjecu sta mogu da uradim za ovo selo moram da se potrudim malo .

(A onda sklopi knjigu ostavljuci je odgurnu stolicu malo od stola te preko istog tog stola prebaci noge poduze glavu i zapali novy cigaretu .)

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu