Delite
Ići dole
avatar
Amon Tokaji
Jounin
Jounin

Abandoned house

taj Ned Jun 24, 2018 9:31 pm

Napuštena kuća daleko od centra sela.Pre godinu dana u nju se doselio dečak nepoznatog porekla i sposobnosti. Stanovnici sela je smatraju ukletom i svi je uglavnom izbegavaju u širem luku.

avatar
Amon Tokaji
Jounin
Jounin

Re: Abandoned house

taj Čet Jul 05, 2018 1:06 am
Prostorija u skoro potpunom mraku. Noć. Kazaljke na satu pokazuju ponoć. Kroz polu otvoren prozor probija se svetlost punog meseca. U daljini čuje se zavijanje vukova koji svojim zavijanjem dozivaju njega i slične njemu. Silueta u crnom nazire se na ulazu u sobu. Sa stočića kojem je prišao uze čašu punu tečnosti crvene poput krvi. Ispi dva gutljaja pa nastavi ka klaviru. Prstima je prešao preko dirki koje su u to gluvo doba noci odzvanjale. Dalkeo od ušiju drugih, skriven od njihovih pogleda mogao je da radi šta želi. Seo je zabacivši svoj kaput i počeo da svira..Posle sat vremena muzike koja je parala uši njemu i osobama poput njega, ustao je i otišao do prozora. Bacio je pogled na pun mesec koji je obasjao polovinu njegovog lica, dok je druga ostala u senci.

"Odlična noć za lov.. Možda da prošetam malo.. Ipak ne.."

Reče i vrati se nazad u senku svog kutka da ispije flašu koja ga je čekala. Još par puta pogledao je kroz prozor ka mesecu, sa očima koje su u mraku sijale poput vatre.Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu